Bliv en bedre udgave af dig selv

Det nye projekt 60dage.dk skal hjælpe til bedre motivation i hverdagen. Vi havde besøg i studiet af Jesper Nyholm fra Solrød, der står bag projektet.

Hør indslaget her:
 
Artikel af SN.dk:
 
Hvordan har du det? Svinger humøret, er du træt af at slæbe rundt på for mange kilo, får du rørt dig for lidt, spist for meget fredagsslik (også om onsdagen!), er det svært at kvitte smøgerne. Altså i det hele taget: Trænger du til et serviceeftersyn af dig selv - og ikke kun bilen.

Så er der måske hjælp at hente i projekt 60dage.dk, som skydes i gang 23. januar.
Projektet kørte i foråret i Solrød, Greve, Ishøj og Vallensbæk med stor succes. 1000 borgere var med! Nu kommer så turen til hele Køge Bugt-området.
Fra 5. december kan man tilmelde sig på hjemmesiden 60dage.dk. Det er ikke en konkurrence om at slå naboen eller arbejdskollegaen, men om at få det bedre med sig selv på en række parametre.

På hjemmesiden opretter man en personlig profil. For at komme i gang, bliver man stillet 32 spørgsmål om din livsstil - og ud fra dem bliver der beregnet en bodyage og et antal point, som man skal forsøge at »skrabe sammen« hver dag.
 
 
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222