Programmer / Fredagsgæst

Fredagsgæst

Nu kan du streame vores snak med fredagsgæsten.
 
Du kan høre en spændene gæst hver fredag i Morgenritualet fra kl. 07:00 - 09:00.
 
FREDAG D. 17/2: JULIE BERTHELSEN
Julie Berthelsen var vores fredagsgæst d. 17/2. Hun fortæller om sin nye musik, at være blevet mor og hendes meget personlige blog.
 
 
FREDAG D. 10/2: NABIHA
Nabiha, der både er aktuel med ny single og som dommer i Danmark Har Talent, gæstede os fredag d. 10. februar. Hun fortalte også lidt om sine musikalske planer for 2017.
 
 
 
FREDAG D. 3/2: KISSER, ÆDRU ALKOHOLIKER
Den seneste sundhedsprofil fra Køge Kommune viser, at op imod 8.000 i Køge Kommune har et alkoholproblem, og blandt dem giver ca. 2.000 udtryk for at de godt kunne tænke sig at gøre noget ved det. Derfor kører der en "Respekt" kampagne, som skal hjælpe med at sætte fokus på mulighederne for hjælp og behandling.
Vi havde besøg af den nu ædru alkoholiker, Kisser.
 
 
 
FREDAG D. 27/1: JESPER BETAK LUND
Den amerikanske valgkamp har aldrig været så vild og utæmmelig som i 2016. Hvad var det der skete? Hvad kommer der til at ske nu, når Donald Trump er indsat som USA’s 45. præsident ? Vi havde besøg af Jesper Betak Lund der fortalte om sine oplevelser med valgkampen på gadeplan i Virginia for Hillary Clinton.
 
 
 
FREDAG D. 20/1: MONICA KROG-MEYER
Besøg af en stemme vi alle kender. Hun er for nylig gået på pension fra DR efter 42 år. Men det betyder bestemt ikke at den kendte radiovært og forfatter, Monica Krog-Meyer ligger på den lade side.
 
 
FREDAG D. 13/1: KATRINE WIED, REDAKTØR DAGBLADET KØGE
Fredag d. 13. januar var det redaktør på Dagbladet Køge, Katrine Wied der kiggede forbi studiet. Vi talte bl.a. om året der gik og året der kommer i Køge. Med emner som stormflod, kommunalvalg og rejsegilder var der nok at gå i dybden med...
 
 
 På fredag d. 20. januar får vi besøg i studiet af Monica Krog Meyer.
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222