/ Komos Festival

Vind billetter til Komos Festival

Nu kan du komme til en festival der forener god mad og god musik.
Radio Køge giver dig mulighed for at vinde billetter til Komos Festival 2017.
 
Du kan bl.a. høre Jacob Dinesen, Lisa Ekdahl, Passenger og Poul Krebs.
 
Komos bliver en tilbagevendende festival, som søger at fusionere mad og musik på en original måde. Med københavnerens udtalte interesse for mad og musik synes det oplagt at afholde en festival, hvor enestående mad og fantastiske musikoplevelser kombineres. Ordet “Komos” stammer fra det antikke Grækenland og betyder blandt andet “gilde”, løsslupne, offentlige optog, sjov og ballade.
MUSIK

Med festivalens undertitel Folk and Food in the Garden er musikgenren slået fast. Mange af de bands som vi kender fra hitlisterne i dag, knytter stærke bånd til folk-musikken, en genre som ikke altid har fået den kredit, som den fortjener. Det ændres nu med Københavns helt egen folkfestival. Genren spænder vidt, og publikum vil kunne opleve både det traditionelle og det nye.

Det er håbet og ønsket at opbygge en mangfoldig festival, som appellerer til alle aldersgrupper, alle køn og alle samfundslag. Dette afspejles også i musikprogrammet, hvor alderen for de udøvende kunstnere spænder meget bredt. Komos ønsker at samle flere generationer igennem musik og madoplevelser.

Festivalen vil præsentere i alt 18 internationale og danske artister fra 2 scener.
 
Deltag i lodtrækningen ved at udfylde nedenstående felter:
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222