Snart åbner Nordisk Film Biografer Køge

Radio Køge sender live fra galla åbningen af Køges nye store 6 sals biograf. Du kan lytte med onsdag d. 24. maj kl. 17:00 - 22:00.
 
 
Vi trækker i gallatøjet og præsenterer masser af spændene interviews fra den røde løber. Desuden giver vi dig mulighed for at vinde billetter til biografen.
 
Amanda Højmark og Martin Andersen er klar med galla udsendelsen live onsdag d. 24. maj kl. 17:00 - 22:00. Vi vil også løbende holde dig opdateret på Radio Køges Facebook side.
 
Fra torsdag den 25. maj, Kr. Himmelfartsdag, danner den nye Nordisk Film Biograf i Antonistræde 6 (ved Svogers Gård), blot 200 meter fra Køge Torv, ramme om fremtidens biograf aktiviteter.

En biograf, der bl.a. kan byde på seks topmoderne sale, stor kiosk og hyggeligt foyerområde.

Det er et mangeårigt stort ønske, der går i opfyldelse for Køge Bios mangeårige direktør, Laila Christensen.

"Vi har drømt om dette øjeblik i - ja, vel snart 25 år. Nu er vi kun få dage fra at kunne byde vores publikum indenfor i byens nye biograf. Det bliver stort - men da også vemodigt at skulle sige farvel til de lokaler, der gennem mere end 32 år har dannet ramme for mig og vores medarbejderes arbejdsplads". Men det er jo en festlig begivenhed. En epoke slutter, men en ny er klar til at begynde, siger Laila Christensen, der overtog ejerskabet af Køge Bio i december 1984.
 
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222