Vind billetter til Tivoli

I den kommende weekend åbner Tivolis sommer sæson. Samtidig har Tivoli i år 175 års jubilæum. Du kan vinde billetter i Morgenritualet i denne uge. Lyt med på hverdage kl. 06:00 - 10:00.
 
 
175 år med Tivoli

Den 24. marts tager Tivoli hul på sommersæsonen. Den nye sæson byder bl.a. på forlystelsesnyheden Tik Tak, en jubilæumsparade. Derudover satses der på koncerter og forestillinger i Glassalen. En helt ny jubilæumshave ser også dagens lys. Der lægges på åbningsdagen ud med et nyt påsketema samt premiere på teaterforestillingen ”Rytteriet Live” i Glassalen. Sommersæsonen varer til og med 23. september.

Når gæsterne i de første åbningsuger lægger vejen forbi Tivoli vil de blive budt velkommen af en Have iklædt forårets farver med masser af blomster. Gæsterne kan hilse på de små lam i folden på Plænen og der vil være opsat boder og masser af farvestrålende påskeæg.

Der bliver afsløring af en lille ny jubilæumshave i Tivoli, der er placeret mellem to restauranter i Haven. (Påfuglen og Mazzolis.) Tanken er, at det skal blive en oase i Haven, som henvender sig til børnefamilier og haveentusiaster. Rasmus Klump er også vågnet fra sit vinterhi og holder forårsfest med sine venner.

Rytteriet åbner Tivoli sæsonen
Satiregruppen Rytteriet med Martin Buch og Rasmus Botoft rykker ind i Glassalen med ny forestilling skabt til Tivoli. Med på holdet er Bodil Jørgensen, der for første gang optræder live på scenen sammen med de to frontmænd. De bliver senere efterfulgt i maj af et nyt sommershow med titlen Mor og far sidder i Grøften. I det sketchbaserede show dykker fire skuespillere ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på. Holdet bag satsningen der får premiere den 23. maj i Glassalen er Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen. Det kan kun blive vildt!

Tik Tak forlystelse
Kort før højsæsonen kan gæster i Tivoli prøve forlystelsesnyheden Tik Tak, hvor vovehalse med hang til mavesus kan forlyste sig. Tik Tak er skabt helt specielt til Tivoli. Når passagerne går om bord i Tik Tak sætter de sig til rette mellem tandhjul, dingenoter og finurlig mekanik og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er garanti for rundtossethed, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger. Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt mens de udsættes for knap 4G.

Jubilæumsparade ser dagens lys
I anledning af jubilæet bliver der premiere på en parade, der går gennem Tivoli. Jubilæumsparaden er baseret på tanken om at ”Hele verden mødes i Tivoli”. Optoget bliver mere end 100 meter langt med 30 performere og Tivoli-figurer som Pjerrot og Tivoli-Garden. Walt Disney World Resort hylder Tivoli’s 175 års jubilæum ved at bidrage til Havens jubilæumsparade med design af en paradevogn med temaet ”It´s a small world”. Musikken til paraden er komponeret af Bent Fabricius-Bjerre. Paraden får premiere 1. maj og kan opleves hver dag undtagen fredag.

Masser af kulturnedslag og forbedret koncertlyd
Fredagsrock-programmet spænder fra Kim Larsen over de norske popikoner i a-ha til The Hollywood Vampires med de legenderne Alice Cooper, Johnny Depp og Joe Perry. Der lægges ud med Christopher fredag den 13. april kl. 22.00.

Pressechef Torben Plank i Tivoli siger:
”Vi har valgt at fejre Tivolis 175 års jubilæum med ekstra ordinær mange nyheder. Der er udsigt til sus i maven i den relativ vilde forlystelse Tik Tak, der er til børn og unge. Jubilæumsparaden som favner hele verden bliver en kæmpestor oplevelse, som vi tror mange børn vil plage deres forældre om at komme ind og se. Oveni har vi også en ny jubilæumshave og andre gode overraskelser når gæsterne kommer i Tivoli”.
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222