Johnny Deluxe til Radio Køge Open Air 2017

 
Onsdag d. 30. august 2017 vil Radio Køge atter engang præsentere en perlerække af de artister du kender fra radioen. Her er det nemlig tid til Radio Køge Open Air, som laves i samarbejde med Køge Festuge.

Nu er det første navn klar til årets program. Der bliver helt sikkert masser af syng med hits, når Johnny Deluxe kommer og spiller på Køge Torv.

Johnny Deluxe har for nyligt gjort comeback med singlen ”Systembolaget” og er ellers mest kendt for deres hits i 00´erne som f.eks. ”Elskovspony”, ”Drømmer jeg” og ”Drenge som mig”.

Om den nye single:

”Systembolaget er i virkeligheden kulminationen af 17 års venskab, ” forklarer Noam og Jakob fra Johnny Deluxe.

Temaet fra omkvædet er noget Jakob har gået og sunget alle årene og bandet har sunget ordet Systembolaget lige siden de i 2007 indspillede i Stockholm og oplevede hvad de kalder en ”Systembolaget-åbenbaring”.

”Kitlerne, lyset, flasker på sirlige rækker. Det var så smukt” siger Noam og kigger tørstigt på ven og bassist gennem 17 år Jakob Glæsner.

Johnny Deluxe plejer ikke at skrive i fællesskab i den grad de har gjort det på deres nye single, men det er både musikalitet, historie og venskab der går op i en højere enhed på SYSTEMBOLAGET.

Med på sangen har de svenske Mange Schmidt, der har flere Grammy-nomineringer og plantin-singler bag sig som rapper, samt noget så fint som 2. pladsen i World Gourmand Cook Book Awards 2015.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.

Årets program er ikke komplet endnu og der vil derfor løbende henover foråret og sommeren blive afsløret flere navne.

Radio Køge kan desuden i år fejre 30 års fødselsdag, hvilket betyder at vi vil skrue ekstra op for ambitionerne om et stjernespækket Open Air program.

Facts:
Arrangement: Radio Køge Open Air
Dato: Onsdag d. 30. August 2017
Sted: Køge Torv
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 22:00
Entré: Gratis. Arrangementet er en del af Køge Festuge.
Yderligere info: www.radio-koege.dk samt www.facebook.com/rkopenair
 
 
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222