Radio Køge Open Air 2017: Nabiha, Johnny Deluxe & Zididada

Onsdag d. 30. august 2017 vil Radio Køge atter engang præsentere en perlerække af de artister du kender fra radioen. Her er det nemlig tid til Radio Køge Open Air, som laves i samarbejde med Køge Festuge.
 
Her er den senest opdaterede tidsplan:
 
18:59 Åbning
19:00 Bryan Rice
19:20 Chief 1
19:40 Bro / Fætr
20:00 Radio Køge 30 års hitmix. DJ Martin Andersen og Køge Event Cheerleaders.
20:10 Rasmus Nøhr

20:35 L.I.G.A
20:55 Zididada

21:20 Nabiha
21:40 Johnny Deluxe
 
 
 
 

NABIHA:
 
Den smukke og talentfulde Nabiha er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017.

Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det
danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra efteråret 2017 tilbage på de danske spillesteder (bl.a. Tapperiet i Køge) og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.
 
”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler Nabiha om den kommende
efterårsturné i Danmark. Men inden efterårs turnéen officielt er i gang, kommer hun altså og spiller til årets Radio Køge Open Air.

Nabiha debuterede i 2010 med albummet Cracksog i 2011 med den internationale version More Cracks - albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’.

Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’, ‘Ask Yourself’,’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.
Nabiha udgav sin seneste single “YOUNG” i starten af Februar, som bliver fulgt
op med mere ny musik til sommer 2017.
 
JOHNNY DELUXE:
 
Johnny Deluxe har for nyligt gjort comeback med singlen ”Systembolaget” og er ellers mest kendt for deres hits i 00´erne som f.eks. ”Elskovspony”, ”Drømmer jeg” og ”Drenge som mig”.

Om den nye single:
”Systembolaget er i virkeligheden kulminationen af 17 års venskab, ” forklarer Noam og Jakob fra Johnny Deluxe.

Temaet fra omkvædet er noget Jakob har gået og sunget alle årene og bandet har sunget ordet Systembolaget lige siden de i 2007 indspillede i Stockholm og oplevede hvad de kalder en ”Systembolaget-åbenbaring”.

”Kitlerne, lyset, flasker på sirlige rækker. Det var så smukt” siger Noam og kigger tørstigt på ven og bassist gennem 17 år Jakob Glæsner.

Johnny Deluxe plejer ikke at skrive i fællesskab i den grad de har gjort det på deres nye single, men det er både musikalitet, historie og venskab der går op i en højere enhed på SYSTEMBOLAGET.
 
Med på sangen har de svenske Mange Schmidt, der har flere Grammy-nomineringer og plantin-singler bag sig som rapper, samt noget så fint som 2. pladsen i World Gourmand Cook Book Awards 2015.

Johnny Deluxe består endnu engang af bassist Jakob Glæsner, guitarist Søren Itenov, trommeslager Morten Lynggaard og forsanger Noam Halby.
 
ZIDIDADA:
 
Zididada var på alle folks læber i 1998, da de udsendte deres første single "Please ya, Lisa". Året efter udkom debutalbummet "Welcome to Zididada", som solgte over 40.000 eksemplarer, og succesen blev fulgt op af duoens andet album "Have a Zididada Day", som udkom i år 2000.

Nu havde Zididada for alvor slået sig fast på den danske musikscene, og da hittet "Zididada Day" blev kåret som Årets Radiohit til "Danish Music Awards 2001", var der ikke længere nogen tvivl om Zididadas evne til at skrive nogle af landets bedste popnumre.

Zididada forsøgte sig i 2004 til det Danske Melodi Grand Prix, hvor de sluttede på en flot 2. plads med sangen "Prinsesse".

Her i 2017 er de "still going strong" med en lang række sommerkoncerter og ny musik i støbeskeen.
 
Herudover kan du glæde dig til at opleve L.I.G.A, Rasmus Nøhr, Bryan Rice, Fætr+Bro samt Chief 1. Mere info på vej...

Facts:
Arrangement: Radio Køge Open Air
Dato: Onsdag d. 30. August 2017
Sted: Køge Torv
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 22:00
Entré: Gratis. Arrangementet er en del af Køge Festuge.

 
 
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222