Programmer / Podcast

Podcast

Her kan du streame en lang række af de interviews vi laver på Radio Køge.
 
 
 
MANDAG D. 9/10: MARTIN JENSEN
Besøg af dj og producer med stor succes i udlandet; Martin Jensen.
 
 
TORSDAG D. 17/8: SANNE SALOMONSEN
Besøg af Sanne Salomonsen i anledning af den nye single "Livets Træ" samt hendes nye job som dommer i X-Factor.
 
FREDAG D. 21/7: PERNILLE AALUND & KIM BOYE
Jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati.
Kim Boye og Pernille Aalund mødte hinanden i en voksen alder. Bag dem har de begge flere hold børn og en masse erfaringer omkring køn og kærlighed. Det holder de nu foredrag om. Her kan du høre hvordan det lød, da de gæstede Radio Køge...
 
FREDAG D. 23/6: SCARLET PLEASURE
Scarlet Pleasure. Et megapopulært navn både i radioen og på scenen. De er aktuelle med singlen "Limbo" og gæstede i den forbindelse Radio Køge.
 
FREDAG D. 9/6: PAGE FOUR
Danmarks populæreste boyband pt. Page Four er aktuel med den nye single "Flyve". 50 % af gruppen gæstede studiet, bl.a. også til en snak om at de skal gæste Køge Festuge for 3. år i træk.
 
FREDAG D. 2/6: BRYLLUPSPLANLÆGGER HEIDI NOER-HVARRE
Det er sommer og sæson for bryllupper. Få et spændende indblik i forskellige typer af bryllupper og meget mere når vi taler med Heidi Noer-Hvarre der er fra Strøby, men som planlægger store og små bryllupper i hele Danmark.
 
FREDAG D. 26/5: AURA
Sangerinden Aura gæstede Radio Køge i anledning af hendes nye album "Can´t steal the music". Det blev også til et unplugged nummer i studiet.
  
FREDAG D. 19/5: LÆGER UDEN GRÆNSER, PERNILLE BASBALLE
Når Læger uden Grænser går på gaden søndag den 28. maj for at samle ind til nødstedte mennesker verden over, går flere af Stevns’ og Køges borgere med. Den lokale indsats er uvurderlig for lægerne og sygeplejerskerne i de kriseramte områder. Vi havde besøg af Pernille Basballe fra Læger Uden Grænser Stevns & Køge...
 
FREDAG D. 5/5: FREMTIDS PETER
Fremtids Peter kendt for bl.a. Linse Kesslers talkshows, gæstede os. Bl.a. til en snak om hvorfor disse shows har så stor succes og om en USA tur som Peter har været på, hvor han havde spørgsmål fra helt almindelige danskere med til helt almindelige amerikanere.
 
FREDAG D. 7/4: CHRISTOPHER
Fredag d. 7. april var det Christopher der kiggede forbi til en snak om bl.a. singlen "Naked" som han også sang live i studiet.
 
FREDAG D. 24/3: KATO
Kato i studiet til en snak om drømmene om at erobre udlandet med singlen "Show you love" og ikke mindst et 10 års jubilæum for den succesfulde dj og producer.
 
   
FREDAG D. 17/3: NIK & JAY
Nik & Jay i studiet til en snak om de kommende indendørs arena koncerter der bl.a. bringer dem forbi Royal Arena og Næstved. Og så afslører de også at der er ny musik på vej...
 
   
FREDAG D. 10/3: NOAM HALBY FRA JOHNNY DELUXE
Johnny Deluxe er tilbage med den nye single "Systembolaget". Martin Andersen havde besøg i studiet af forsanger Noam Halby bl.a. til en snak om hvad det er de har med Sverige...
 
 
FREDAG D. 3/3: LISBETH ZORNIG ANDERSEN
Lisbeth Zornig Andersen voksede op på børnehjem, men blev siden kendt som formand for Børnerådet og for sin selvbiografi ”Zornig – vrede er mit mellemnavn”. I DR-dokumentaren ”En barndom i helvede” opsøgte hun sin fortid og stillede de voksne spørgsmål om, hvorfor de lod omsorgssvigtet stå på.
 
 
FREDAG D. 24/2: GRETHE AHRENSBACH
Grethe Ahrensbach har et helt unikt tilbud til vordende brudepar fra hele verden. På kanten af en UNESCO verdensarv i en 850 år gammel kirke tilbyder Grethe både kirkelige og borgerlige vielser.
 
 
 
FREDAG D. 17/2: JULIE BERTHELSEN
Julie Berthelsen var vores fredagsgæst d. 17/2. Hun fortæller om sin nye musik, at være blevet mor og hendes meget personlige blog.
 
 
FREDAG D. 10/2: NABIHA
Nabiha, der både er aktuel med ny single og som dommer i Danmark Har Talent, gæstede os fredag d. 10. februar. Hun fortalte også lidt om sine musikalske planer for 2017.
 
 
 
FREDAG D. 3/2: KISSER, ÆDRU ALKOHOLIKER
Den seneste sundhedsprofil fra Køge Kommune viser, at op imod 8.000 i Køge Kommune har et alkoholproblem, og blandt dem giver ca. 2.000 udtryk for at de godt kunne tænke sig at gøre noget ved det. Derfor kører der en "Respekt" kampagne, som skal hjælpe med at sætte fokus på mulighederne for hjælp og behandling.
Vi havde besøg af den nu ædru alkoholiker, Kisser.
 
 
 
FREDAG D. 27/1: JESPER BETAK LUND
Den amerikanske valgkamp har aldrig været så vild og utæmmelig som i 2016. Hvad var det der skete? Hvad kommer der til at ske nu, når Donald Trump er indsat som USA’s 45. præsident ? Vi havde besøg af Jesper Betak Lund der fortalte om sine oplevelser med valgkampen på gadeplan i Virginia for Hillary Clinton.
 
 
 
FREDAG D. 20/1: MONICA KROG-MEYER
Besøg af en stemme vi alle kender. Hun er for nylig gået på pension fra DR efter 42 år. Men det betyder bestemt ikke at den kendte radiovært og forfatter, Monica Krog-Meyer ligger på den lade side.
 
 
FREDAG D. 13/1: KATRINE WIED, REDAKTØR DAGBLADET KØGE
Fredag d. 13. januar var det redaktør på Dagbladet Køge, Katrine Wied der kiggede forbi studiet. Vi talte bl.a. om året der gik og året der kommer i Køge. Med emner som stormflod, kommunalvalg og rejsegilder var der nok at gå i dybden med...
 
 
 På fredag d. 20. januar får vi besøg i studiet af Monica Krog Meyer.
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222