15. JUNI 2020

Vores store huse belaster klimaetPå lørdag d. 20 juni vil der være masser af aktiviteter på Køge Fælles Jord, bl.a. med fokus på Tinyhuse. Alle kan være med. Der er både noget for børn og for voksne.

Børnene kan bl.a. bygge en båd, lave snobrød og se på frøer. For de voksne er der rundvisning kl. 12-13 med Marianne Mark. Her hører du bl.a om madskoven, kulstoflagring, fremtidens fødevarer, terapihaven, det nye tinyhus projekt og den permakulturelle tankegang bag Køge Fælles Jord.


Tiny Varigheden er et forslag til et nyt visionært projekt på Køge Fælles Jord, hvor der opsættes 8-10 Tinyhuse, der i samarbejde med Københavns Universitet eksperimenterer og demonstrerer fremtidens boform, der er kulstoflagrende og i overensstemmelse med naturens bedste. Ideer til tinyhus projektet bliver udstillet i kontoret på Åbent hus dagen, hvor det også er muligt at stille spørgsmål til projektet.


Køges borgmester, Marie Stærke kommer kl. 11 og indvier Tinyhus udstillingen.


For dem som gerne vil nørde flerårige grøntsager eller danse, så er der workshops om flerårige grøntsager eller Sacred dance kl. 12.45. Der vil også være boder med kunst, billeder, spændende planter, frø, urteteer og kaffe/kage, salat, hummus og brød fra lerovnen.


Vi har talt med naturvejleder Marianne Mark om arrangementet...