Crowdfunding VIL samle 200.000 kr. ind til Køge Festuge

18. Maj 2020"Jeg håber VIRKELIG at I vil bakke op om dette projekt, så vi kan fejre musikken, de frivillige og alt det der skaber sammenhold og samfundsglæde i vores dejlige område", lyder det fra initiativtageren.

”Døren til massevis af kultur, sport, forsamlinger, fællessang og fadbamser er ikke helt åben i Danmark endnu – og ganske klogt er vi også stadig selv forsigtige med at samles og være tæt på andre – også selvom vi er ude i naturen eller på byens torv”, siger Jesper Køster fra Spar Nord Køge, som også er Spar Nord Fondens lokale repræsentant – og fortsætter: ”Men det er vores store, store håb, at uge 36 bliver forløsningen og uforglemmelig for det store antal gæster, der hvert år deltager i Køge Festuge. Mange vil gerne køre langt for at være med – og lokalbefolkningen er både stolte over og flittige bruger af den attraktive og gratis festuge.”


Nu efterspørger direktøren for Spar Nord Køge Bugt hjælp fra alle, der rigtig gerne ser Køge Festuge blive afholdt i uge 36 i år. På Crowfunding til Køge Festuge kan man allerede nu yde sit bidrag – som følges op med tak og belønning til bidragyder. Det er nemlig sådan, at Spar Nord Fondens Crowdfunding er reward-baseret – og at man derfor, som bidragyder, får en lille eller en større belønning afhængig af støttebeløbets størrelse. Skænkes fx 100 kroner, belønnes med en Folkeaktie – yder man 300 kroner, belønnes med både Folkeaktie og Køge Festuge-T-shirt. Og hvis du har den store støttepung fremme med 2500 kr. – så vil du få dit eller virksomhedens navn eller reklame på storskærmen under Køge Festuge.


Første uge i september - og afholdelse af Køge Festuge synes langt væk lige nu – hvorimod indsamling via Crowdfunding sker fra nu, som i lige nu, og kun 78 dage frem.


Hør vores interview med Jesper Køster:Det er muligt at støtte via dette link