26. MAJ 2020

Cykelløb udsættes til septemberKøge Sportevent har besluttet at udsætte Tøse-Runden, Sjælland Rundt på Cykel og Sjælland på Tværs til lørdag den 19. september 2020

Med baggrund i statsministerens seneste meddelelse onsdag den 20. maj 2020 om, i hvilken takt genåbningen af Danmark vil ske samt sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer for afstand og hygiejne, har man nu gennemarbejdet forskellige løsningsmodeller, der kan gøre det muligt at sikre, at der kan afvikles Tøse-Runden, Sjælland Rundt på Cykel og Sjælland på Tværs 2020 sundhedsmæssigt forsvarligt inden for disse rammer.


Køge Sportevent har valgt at holde fast i håbet om, at det er muligt at afvikle løbene i 2020. Det er vigtigt af flere årsager: Det er vigtigt for arrangementer, at de er her nu, hvor det er svære tider. Det er vigtigt for hoteller, camping, vandrehjem, Bed and Breakfast, restauranter og caféer, som hvert år nyder godt af alle de cykelglade mennesker, der kommer til Køge. Det er vigtigt for de foreninger, der inden Corona-krisen budgetterede med indtægten fra deres hjælp med afviklingen af arrangementerne.


Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Køge Sportevent.

Her kan du høre vores interview med formand, Kurt Lind: