10. JUNI 2020

Dusør for oplysninger om hærværk i Herfølge BoldklubDet var ikke noget kønt syn, der mødte rengøringspersonalet i Herfølge Boldklub, da de mødte ind på arbejde søndag morgen den 7. juni. Klubhusets døre var fuldstændig splittet ad, og vægge og loft var sprøjtet til med ketchup

HØR INTERVIEW MED JANNIK JAKOBSEN, FORMAND FOR HERFØLGE BOLDKLUB:

Dertil var også spillertøj spredt rundt i klubhuset, og flere fodbolde var blevet stjålet. Det oplyser Jannik Jakobsen, der er formand for Herfølge Boldklub. Det skriver TV 2 Lorry.


Jannik Jakobsen siger, at der under coronaudbruddet er blevet observeret unge mennesker, der har holdt til oppe på boldklubbens fodboldbaner. Der har ikke tidligere været problemer, så derfor har det været forsvarligt, men ikke længere.


- Vi har ikke gjort noget, fordi vi har synes, at det var synd for dem, fordi de ikke har haft et sted, hvor de har fået lov til at være. Men det her hærværk har gjort, at det ikke er os, de skal være hos mere, og det synes jeg er ærgerligt, siger han.


Jannik Jakobsen erkender dog, at han ikke med sikkerhed kan sige, hvem hærværksmændene er. Men klubben er meget interesseret i at finde ud af det.


Det samme er en af klubbens lokale sponsorer, som udlover 1000 kroner i dusør, så personerne kan blive fundet og betale erstatning