4 nye navne til Radio Køge Open Air

26-05-2015
- Rasmus Walter, L.I.G.A, Anna David og Emilio føjes til årets program.
 
(Foto: Anne Irlind)
 
Onsdag d. 26. august 2015 vil Radio Køge præsentere en perlerække af de artister du kender fra radioen. Her er det nemlig tid til endnu en udgave af Radio Køge Open Air.
”Sidste år blev en kæmpe succes med et propfyldt Køge Torv og derfor har radioen haft et brændene ønske om at gentage succesen”, udtaler Radio Køges program og musikchef, Martin Andersen.

”I samarbejde med Køge Festuge og vores sponsorer Lokalbolig Køge, GF Forsikring Østsjælland, Dagbladet Køge samt Køge Onsdag er det nu blevet muligt at stable endnu en fest på benene. I månedsvis har vi arbejdet på at få nogle rigtig gode navne på plakaten og nu hvor underskrifterne endelig er på plads, glæder det os at afsløre dem her hvor der er 3 måneder til at det går løs”, fortsætter Martin Andersen.

Radio Køge Open Air er et gratis arrangement der ligger om onsdagen under Køge Festuge.

”Vi bestræber os på at det skal være en fest for alle og derfor prøver vi også at sammensætte et program der henvender sig så bredt som muligt og i tråd med den blandede musik vi er kendt for at spille i radioen”, siger Martin Andersen.


De 4 nye navne er:
 
Rasmus Walter
 
(Foto: Anne Irlind)
 
Med ”Endeløst”, satte Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, ret catchy numre. Siden starten på sin solokarriere i 2011 er der kommet hele to albums fyldt til randen af slagsen, og i Oktober sidste år kom det tredje album. Herfra har Rasmus Walter allerede haft hitsingler ude som ”Verden i stå” og ”På en dag som i dag”, der også har været flittigt spillet på Radio Køge.

Rasmus Walter var også på programmet i 2013 og det er med største fornøjelse at kunne præsentere ham igen, hvor der er sket så utrolig meget i mellemtiden. Blandt anden har man også kunne se ham i seneste sæson af Toppen Af Poppen på TV 2.

L.I.G.A
 
(Foto: Anne Irlind)
 
Den danske pop trio L.I.G.A blev dannet i 2012. Året efter, i 2013, udsendte gruppen deres debutalbum som indeholdte hits som ”Skylder dig ik´ noget”, ”Den første gang” og ”Julia”. L.I.G.A består af Nicky, Feras og trommeslager Ihan.

Gruppen spillede også til Radio Køge Open Air 2013 samt til Køge Festuge i 2014. De har netop udsendt den nye single ”Sexii” fra et album der lander senere på året. Det er den danske pladeproducer og sangskriver Chief 1, der står bag gruppen.

Det er med største fornøjelse at Radio Køge kan byde velkommen til L.I.G.A på Køge Torv d. 26. august.
 
Anna David
 
 
Anna David fejrer i år sit 10 års jubilæum for dansksproget musik med singlen ”Ukendt land”. En melodiøs opløftende popperle. Singlen ”Ukendt land” får det bedste frem fra de sorgløse 80´ere og den stærke moderne kvinde. Anna David betog hele Danmark med hittet ”Fuck dig” i 2005 kun 20 år gammel – og 10 år senere står en smuk voksen kvinde med et bredt bibliotek af danske hits bag sig.

Senere i år udkommer hun også med en EP og et album.

Anna David har desuden deltaget i det danske melodi grand prix og også siddet som jury medlem til både det danske og det europæiske melodi grand prix.

Anna David er 30 år gammel, født i Aarhus.

Ved siden af sin musikkarriere har hun deltaget i ”Vild med dans”, tv serien ”Store drømme”, tv programmet ”Toppen Af Poppen” og så blev hun i 2011 ambassadør for ”Vores ansvar – Nej til vold mod børn”.
 
Emilio
 
 
Emilio er et hit hos de unge festglade mennesker… især dem af hunkøn, og han har et massivt ophav af følgere på div. sociale medier. 40.000 likes på facebook og 675.000 har streamet sangen ”Boombastic” på Spotify.

”Boombastic” er desuden dette års officielle sang til Paradise Hotel, der har kørt på TV 3. Emilios forrige single ”Oser af sex” har streamt knap 4.000.000 gange alene på Spotify.

Emilio er oprindeligt fra Odense. Han er desuden en ung mand, som er blevet mobbet meget i folkeskolen. Og han har haft en hård opvækst. Men Emilio viser nu de unge, hvordan han trods al sin modvind har rejst sig fra sin mørke periode og skabt en ny og lys fremtid.
 
Tidligere afsløret:
 
 
Tidligere har vi også offentliggjort Morten Bjerregaard & Mc Einar til årets program. De 2 herrer har slået pjalterne sammen og bl.a. lavet sangen ”Hvidt brød”.

Mc Einar kan de fleste nok huske fra 80´erne med hits som ”Arh der” og ”Jul´ det cool”. Morten Bjerregaard er der måske ikke så mange der kender endnu. Men han er bl.a. radiovært og de mødte hinanden i radioprogrammet Kulturtimen, som er et fast indslag på adskillige lokalradioer rundt i Danmark.

Morten Bjerregaard er vært på programmet og interviewede MC Einar om hans samarbejde med jazz-trioen KunTakt.

Glæd dig til at høre bl.a. ”Hvidt brød” og mon ikke også der kommer lidt nostalgi fra Mc Einar.
 
Årets program er ikke komplet endnu og der vil derfor løbende henover sommeren blive afsløret flere navne.
 
Facts:

Arrangement: Radio Køge Open Air
Dato: Onsdag d. 26. August 2015
Sted: Køge Torv
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 22:00
Entré: Gratis. Arrangementet er en del af Køge Festuge.


 

Kategori: Køge Festuge
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222