22. April 2021En realisering af drømmen om at blive blandt værtsbyerne ved et eventuelt EM i kvindefodbold i Danmark i 2025 ser lige nu svær ud, vurderer Jeppe Lindberg (LA). Han er politisk udpeget til at stå i spidsen for den følgegruppe, som har til formål at undersøge, om der kan findes finansiering til at få løftet Køge Idrætspark, så stadion lever op til UEFA’s krav.

HØR INTERVIEW MED FLEMMING CHRISTENSEN (K)​

- Derfor skal vi ud at finde ekstern finansiering. Det er lidt kritisk lige nu, da jeg skal afrapportere i juni måned og fremlægge, hvordan vi får kvinde-EM til Køge Kommune. Men jeg tvivler på, at byrådet er klar til at smide 105 millioner kroner til mere Køge Idrætspark, siger han.


Meget vil derfor være op til private investorer. Både Kai Jensen, formand for Køgehallerne, og Flemming Christensen (K) er dog noget mere optimistiske.


Fra sidstnævnte lyder det: - Jeg er både fortrøstningsfuld og optimistisk. I den kommende tid skal vi ud at finde investorer, have gode snakke med erhvervslivet og undersøge mulighederne for fondsstøtte. Jeg tror på, at det kan lade sig gøre, siger Flemming Christensen.


Det skriver SN.dk.