8. NOVEMBER 2021For første gang i Campus Køges historie åbner skolerne i Campus-området dørene samtidig. Det sker lørdag 13. november, hvor alle kan kigge forbi og få inspiration og viden om alle de mange uddannelsesmuligheder på Campus.

– Vi glæder os til at åbne dørene for unge og voksne, så de kan opleve mangfoldigheden af uddannelser i CAMPUS Køge. Tilsammen har vi mere end 50 uddannelsesretninger og vi håber, at kunne inspirere og motivere endnu flere til livslang læring, fortæller Campus-koordinator, Fie Illum Jessen.


Dørene er åbne hos skolerne ZBC, EUC Sjælland, Køge Handelsskole, HF og VUC i Køge og Zealand – Sjællands Erhvervsakademi. Du kan også besøge pop-up stande fra FGU Midt og Østsjælland og Køge Bibliotekerne samt høre mere om campusboligerne, transport og meget andet.


– Alle kan komme og gå en tur rundt på skolerne, mærke studiemiljøet på Campus, snakke med undervisere, elever og vejledere og besøge værksteder og laboratorier. Vi slår dørene op til erhvervsuddannelserne EUD og EUX, samt til det tekniske gymnasium HTX. Du kan også kigge ind hos vores nye HF og VUC Køge og besøge FGU’s stand på campus-torvet. Du har også mulighed for at snuse til videreuddannelsesmulighederne hos Zealand, se vores nye innovationscenter og FabLab, siger Fie Illum Jessen.


Alle er velkomne ved arrangementet, som finder sted lørdag 13. november klokken 10-13.