Den bedste upcoming musik fra Sjælland kommer til Køge

16. SEPTEMBER 2020Den bedste upcoming musik fra Sjælland kommer til Køge, når fem nøje udvalgte bands og artister torsdag den 17 september står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er regionens bedste liveband. Det er i det nye talentprojekt Popkorn Nordic, skriver Tapperiet i en presseomtale

HØR INTERVIEW MED DORTE HARTMANN, PROJEKTLEDER I MUSIKMETROPOLENTalentudviklingsforløbet er Sjælland og Skånes nye dansk/svenske band- og artistplatform. Musikbranchefolk har udvalgt 20 navne til fire indledende runder og torsdag kan du altså opleve første runde på Tapperiet i Køge. Aftenen byder på både organisk popmusik over post-punk til rock og hiphop. Aftenens navne er: Elverin (Hiphop), Lærke Lærke (Pop), Boys From Heaven (Rock), Noras Have (Pop), Wrong Exit (Post-Punk).


De musikere, der når længst i forløbet får lønnede festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og HX Festival i Sverige 2021 samt et skræddersyet coachingforløb.


Projektet handler om at udvikle sit musikalske talent og få forståelse og netværk på tværs af landegrænser. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching fra den danske og svenske musikbranche undervejs. Derudover er alle bands og artister, der har ansøgt om at være med, inviteret til en netværksdag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af musikbranchens skarpeste profiler.


Dørene åbnes klokken 19 og der er showstart kl. 19.30. Billetter købes i døren.


Arrangementet er en del af Musikmetropolen, ni kommuners tætte samarbejde om et stærkt regionalt partnerskab og vision for musikken.