13. OKTOBER 2020Efterårsferien er over os – og selv om corona har vendt mange ting på hovedet, så er der stadig masser af muligheder for at tage på opdagelse med familien.

HØR INTERVIEW MED MIKE OLESEN, MARKETINGCHEF I DESTINATION SYDKYSTDANMARK:


”Jeg tror, der er mange, som slet ikke er klar over, hvor store muligheder for oplevelser, der venter i lokalområdet. Man behøver faktisk ikke rejse til den anden ende af landet for at opdage noget nyt,” siger Mike Olesen, marketingchef i Destination SydkystDanmark.


”I coronatiderne vægter vi den hjemlige hygge ekstra højt, men samtidig ved jeg, at fx museerne og andre attraktioner sørger for, at der er 100% fokus på hygiejnen, og i anledning af efterårsferien har man lagt sig i selen for at stable særlige oplevelser på benene.”


5 TIP TIL OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN


Koldkrigsmuseum Stevnsfort:

Metaldetektor Skattejagt i Efterårsferien Gå på jagt efter fortidsminder med en metaldetektor. Under kyndig vejledning af detektorfører Jørn Far, graves der i Koldkrigsmuseum Stevnsfortets historie. Måske gemmer der sig en historisk skat. Læs mere på: Kalklandet.dk under Koldkrigsmuseum Stevnsfort.


Geomuseum Faxe:

Gå på jagt efter The Big9 I efterårsferien kan du få vurderet de fossiler, du finder på museets fossiljagter. Se, om du kan finde ’The Big9’, som er 9 udvalgte fossiler, beskrevet i et lille hæfte. Læs mere på: Kalklandet.dk under Geomuseum Faxe


Holmegaard Værk: Pumpkin Party

Efterårsferien på Holmegaard Værk handler om Halloween, og kreative sjæle i alle aldre inviteres til Pumpkin Party med masser af aktiviteter. I det kreative Glasatelier kan du fx skabe dine egne gruopvækkende græskaransigter på glas, flasker og lanterner. Læs mere på: museerne.dk/holmegaard-vaerk


BonBon-Land – Halloween

Efterårsferien er hos BonBon-Land lig med masser af skræmmende forlystelser. BonBon-Land har en årelang tradition for at skabe ekstra uhyggelige oplevelser i anledning af Halloween, og i år er ingen undtagelse. Her er både vildt uhyggelige spøgelseshuse og omvandrende zombier og meget andet Halloween-uhygge. Gå på opdagelse i årets nyhed ’Dukkehuset’, hvis du tør. Læs mere på: halloween.bonbonland.dk


Geocenter Møns Klint – Vild efterårsferie

Oplev den fantastiske Møns Klint, som er ved at iføre sig den smukkeste efterårsdragt. Geocenter Møns Klint garanterer sjov for hele familien - oplev blandt andet: Udstillingerne 'Danmarks Fødsel' og 'Kongerigets første ægte komplette dinosaur', de nye særudstillinger om rav og flint, flinteværkstedet, hvor du kan lave dit eget stenaldervåben, Danmarks største vulkan i udbrud, klatre- og svævebaner og meget, meget andet.