15. DECEMBER 2021Da Rikke og Simon Vigsø læste den seneste udgivelse af ugeavisen Stevnsbladet troede de ikke deres egne øjne, da de så et interview med en familie, der netop var flyttet fra Stevns på grund af racistiske krænkelser.

Den fraflyttede familie har anmeldt de voldsomme racistiske krænkelser til politiet. Og familien valgte efterfølgende at sætte deres hus til salg, og de er nu flyttet fra kommunen igen efter kun et år på Stevns.


Det skriver SN.dk. Læs mere her.


– Den væmmelige behandling af en ung tilflytter-familie har fået på Stevns, gjorde os meget chokerede, vrede og kede af det, siger Simon Vigsø, da DAGBLADET møder ham og hans hustru Rikke sammen med deres to piger søndag eftermiddag på Nytorv i Store Heddinge.


Historien er vandret fra Stevnsbladets spalter ud over kommunegrænsen og borgmester Anette Mortensen har blandt andet lørdag været i DR P1 for at blive interviewet om racisme på Stevns.


I frustration over at blive slået i hartkorn med racister har Rikke og Simon Vigsø nu inviteret alle, der står med den samme frustration til optog mod racisme på onsdag d. 15/12 klokken 16.30 i Store Heddinge.