28. OKTOBER 2021Den kommunale valgkamp er i fuld gang og derfor inviterer Stevns Ungdomsråd til ”De Unges Vælgermøde” torsdag den 4. november klokken 19 til 21 i Munkegården i St. Heddinge.


HØR INTERVIEW MED PETER POULSEN OG JACOB LARSEN FRA STEVNS UNGDOMSRÅD:

- Vi ønsker at bringe de unge på banen i valgkampen, fordi mange unge ikke har et særligt godt indblik i det lokalpolitiske eller en fornemmelse af, hvem de vil stemme på. Derudover ønsker vi at øge de unges interesse for politik og lokalsamfundet. Det lokale selvstyre har en langt større betydning for ungdommen end mange unge måske tror, og det ønsker vi at åbne deres øjne for. Det kan vælgermødet bidrage med, siger Jacob Larsen fra Stevns Ungdomsråd.


På vælgermødet bliver de ti byrådskandidater blandt andet bedt om at forholde sig til temaer som transport og mødesteder for unge.


- For Ungdomsrådet er det væsentligt at konfrontere de lokale politikere med nogle helt konkrete problemstillinger. Vi håber selvfølgelig at få nogle klare tilkendegvelser fra politikerne, så aftenen ikke bare ender i rent valgflæsk, siger Jacob Larsen.


Indtil videre deltager følgende politikere:

Henning Urban Dam Nielsen (Socialdemokratiet)

Rikke Ackermann (Nyt Stevns)

Emil Larsen (Konservative Folkeparti)

Helene Brix (Dansk Folkeparti)

Otto Mortensen (Enhedslisten)

Bolette Sølyst (Nye Borgerlige)

Katja Petersen (Venstre)

Johannes Frimodt-Møller (Radikale Venstre)

Jan Jespersen (Socialistisk Folkeparti)

Lars Barthold Hansen (Liberal Alliance).