17. AUGUST 2021Det er valgkamp og tid til at komme på banen med markante synspunkter og drømme for fremtiden. Et af de mere markante kommer nu fra gruppeformand og borgmesterkandidat Jonas Ring Madsen (S) og kandidat til Region Sjælland. Dennis A. Jørgensen. Det skriver SN.dk

HØR INTERVIEW MED JONAS RING MADSEN:

- Vi vil undersøge mulighederne for at overdække Køge Bugt Motorvejen. Vi ved godt, at det kan lyde som en umulig plan. Men store udfordringer kræver ambitiøse løsninger, og i Hamborg har man f.eks. allerede afsluttet overdækning af motorvejsstrækninger, og i Danmark arbejder blandt andet Hvidovre kommune med planer om at overdække motorvejen. siger Jonas Ring Madsen.


Den daglige støj fra Køge Bugt Motorvejen er et stort problem for mange mennesker i Solrød Kommune. For nogle er det uudholdeligt at være i egen have, at man må holde vinduerne lukkede for at kunne holde ud at være hjemme, at støjen medfører søvnproblemer og giver et dårligt velvære. Ifølge Vejdirektoratet er der cirka 3.000 støjbelastede boliger i Solrød Kommune, hvilket er mere end 30 procent af boligerne i Solrød Kommune. Så der er tale om stort problem, forklarer Jonas Ring Madsen.


- Og netop projektforslagene i Hvidovre Kommune er interessante her i Solrød Kommune, siger Jonas Ring Madsen.


Læs mere her