Fra boyband stjerne til iværksætter

4. AUGUST 2020Jonas Eilskov, fra Ll. Skensved, der er kendt fra boybandet Page Four står nu på egne ben.

HØR VORES INTERVIEW MED JONAS EILSKOV HER:To år efter opløsningen af boybandet Page Four, er medlemmet, Jonas Eilskov nu klar med sin første single. Denne gang i eget navn. Og med titlen ”Gamble”, der netop er udgivet på diverse streamingtjenester.


Tiden efter Page Four har Jonas Eilskov blandt brugt på at reflektere over de erfaringer og oplevelser som musikbranchen har givet. Her har bandet bl.a. opnåede en 1. plads på den danske iTunes, en 3. plads på Spotify top 100 Denmark og en placering på Europe Official Top 100. Derudover ligeledes hans optrædener på diverse venues som Tivoli plænen, Boksen i Herning og festivaler som Smukfest og Ringsted Festival.


Jonas har siden Page Fours splittelse ikke signet med noget pladeselskab. Om dette siger han:


”Da Page Four gik i opløsning, famlede jeg panisk i blinde efter alt hvad jeg kunne lave af sange og musik. Dette gjorde at jeg forsøgte mig med at pitche alt jeg fik lavet. Der var ikke nogen af de pladeselskaber jeg kontaktede der var interesseret i at signe, eller bare hjælpe mig. Ikke engang det pladeselskab jeg var signet hos i 4 år med Page Four.”