18. JUNI 2021300 haveejere fra Frederikshavn til Fredensborg åbner i weekenden den 26.-27. havelågen for andre haveinteresserede, når Haveselskabet holder årets havefestival.

HØR INTERVIEW MED CHARLOTTE GARBY, DIREKTØR I HAVESELSKABET...Haven gør godt for både krop og sjæl. Det kan de fleste haveejere nikke genkendende til. Og i weekenden den 26.-27. juni er der rig mulighed for at få tanket op på haveglæden og få masser af ny inspiration til haven, når Haveselskabet holder sin årlige havefestival. Her åbner cirka 300 haveejere over hele landet lågen og inviterer indenfor til Åben Have.


- Interessen for haven er vokset enormt de seneste år, og flere og flere dyrker i dag havelivet. Det kan være svært at finde ud af, hvilken "havetype" man er, og selv som erfaren havedyrker får man brug for inspiration til nye måder at indrette sig på i haven. Med Havefestivalen giver vi haveejerne mulighed for at tage rundt og se mange forskellige haver, få inspiration og dele haveglæden med andre. Det særlige ved Havefestivalen er, at mange forskellige haveejere åbner deres haver - fra kolonihaven til villahaven og den store landhave - og det giver rigtig god stemning at mødes over den fælles interesse for haven, forklarer Charlotte Garby, direktør i Haveselskabet.