24. JUNI 2020HØR INTERVIEWET HER:

Danske Drew Sycamore opnåede sidste år to Top 10 hits med singlerne ”Perfect Disaster” og ”All The Things (I´m Not)”, udgivelse af sit anmelderroste debutalbum “Brutal" samt over 6 millioner streams.


12.juni kickstartede hun næste fase med den nye single “Take It Back”, og det markeres ved at Drew samtidig sætter sit alter ego aftryk Sycamore til navnet.


Om “Take It Back” og det kommende album “Sycamore" fortæller hun:

“Det er en af den slags sange, der landede som en gave, og jeg skrev den på 10 minutter en kold januar eftermiddag. Det blev til et nummer jeg virkelig ikke kan lade være med at danse til, så jeg gik sammen med P. Linnet om at lave en koreografi til selve musikvideoen. Jeg søger gerne mine egne grænser, og det gælder for så vidt hele det kommende album, som jeg er ved at indspille i øjeblikket. Her forsøger jeg at finde ind til min intuition og ikke mindst øve mig på at åbne op for alle andre der kigger med. Jeg er et kontrolmenneske, så jeg er på en rejse hen mod at være mere ukontrolleret og mærke hvordan det føles, og “Take It back” har virkelig hjulet på det”.


Drew Sycamore har skrevet ”Take It Back” sammen med Amanda Börjesson, Fridolin Nordsø og Frederik Nordsø, hvor det også er de to sidstnævnte der har produceret singlen.


Drew Sycamore kan opleves live i efteråret 2020:

28/8 Vordingborg / Stars

29/8 Odense / Posten

2/9 København / Vega

3/9 Herning / Fermaten

11/9 Aarhus / Train

12/9 Horsens / Kulisselageret