15. JUNI 2021Drew Sycamore har hittet med ”Take It Back”, ”I Wanna Be Dancing” og ”45 Fahrenheit Girl” og nu er vejen banet for hendes nye album ”Sycamore” og ikke mindst den nye single ”Jungle”

HØR INTERVIEW MED DREW SYCAMORE:

”Jungle” har Drew Sycamore skrevet sammen det gennemgående hold på albummet; Lasse Boman, Frederik Nordsø og Fridolin Nordsø.


Drew Sycamore fortæller om ”Jungle” :

”Sangen er skrevet i en specielt nostalgisk tilstand en dag hvor himlen var violet. Jeg var på samme tid både forelsket og så alligevel ikke helt forelsket, og alt føltes overvældende. Livet har en underlig måde selv at løse tingene, og følelsen der kom ud i ”Jungle” er som at lade sig falde bagover ud fra en klippe og ned i havet. Jeg måtte bare overgive mig til at tingene i livet selv formede sig”.


Den unike musikvideo til “Jungle” blev skabt i samarbejde med instruktør Andreas Landgaard , der kom med idéen om at Drew Sycamore skulle klones.


Drew Sycamore spiller en 90´er sci-fi filmkaraktér, der er så selvoptaget, at hun beslutter at klone sig selv. Videoen tager udgangspunkt i teksten, hvor hovedpersonen skriver et kærlighedsbrev til sig selv. Videoen er samtidig en kommentar til den massive selviscenesættelse der finder sted på de sociale medier.