Hør interview: besøg af TIM SCHOU

11. SEPTEMBER 2020Tim Schou er aktuel med ny single og snart en koncert i Skuespilhuset. Herudover er der en dokumentar om ham på vej på DR3.Den danske sanger Tim Schou og hans pladeselskab Iceberg Records har skrevet kontrakt med det britiske pladeselskab PIAS Records for resten af verden uden for Skandinavien.


Det betyder at den nye single ”Where You Are” bliver fulgt massivt til dørs med marketing og PR i en lang række lande simultant med den danske udgivelse.


Tim Schou, der bl.a. står bag hittet ”Acapella”, er netop aktuel som stemme for Justin Timberlake i den danske udgave af filmen ”Trolls På Verdensturne”. Til august kommer en dokumentarserie på DR3 om Tim og hans følgesvend, fotografen Lukas Valentin.


Til oktober spiller han solo koncert for fulde sale i Skuespilhuset, hvorefter han drager på turné på de danske spillesteder og bl.a. besøger Hotel Cecil.


Alt imens lægger han sidste hånd på sit debutalbum sammen med producerne Søren Christensen og Andreas Ringblom, som ventes i det nye år.


Tim Schou er med andre ord ikke til at komme uden om det næste stykke tid.