6. MAJ 2021Destilleriet Braunstein vandt i sidste uge med ikke færre end tre guldmedaljer, to sølvmedaljer i den verdensomspændende spiritus konkurrence i San Francisco - USA

HØR INTERVIEW MED CLAUS BRAUNSTEIN:

Hvert år sender mikrodestilleriet Braunstein sine produkter til de førende internationale konkurrencer inden for spiritus. Selv om det lille køgensiske destilleri er oppe i hård international konkurrence med større destillerier med mange flere produkter at vise frem, så oplever Braunstein gang på gang at blive rigeligt anerkendt for sine mikrodestillerede produkter. I sidste uge fik Braunstein en dobbelt guldmedaljer, to guldmedaljer, to sølvmedaljer i San Francisco.


”Vi er meget stolte og rørte over, at vi får den slags international udmærkelse i en tid hvor verden er gået i stykker pga. Covid. Faktisk er det helt vildt, og vi har svært ved at få armene ned”, siger Claus Braunstein.


2021 San Francisco World Spirits Competition finder sted i april i downtown San Francisco, og her er 2200 forskellige gin, whiskyer, rom med mere i konkurrence med hinanden, når et stort panel af professionelle blindsmagere smager på spiritussen. Og hele fem medaljer gik til destilleriet Braunstein. Der var double guld til Braunstein Library collection 20:1 Single malt whisky, guld til Braunstein Library collection 20:2 Whisky, og guld til Braunstein Danica Peated Whisky. To sølvmedaljer fik Køges Destilleri også til Braunstein Edition 12 og Braunstein Danica Non Peated Whisky.