11. JUNI 2021Som journalist på TV 2 Nyhederne har Søren Juhler i 25 år lavet indslag om den virkelige verden. Men der findes en anden verden med chokerende sensationer, der aldrig bliver til breaking news i medierne. Nu har Søren Juhler endelig fået mulighed for at rapportere fra fantasiens verden i sin populære fantasyserie Xanas Bog. Tredje bind er allerede under udarbejdelse.

HØR INTERVIEW MED SØREN JUHLER:De ondeste skurke i Søren Juhlers ungdoms-fantasy-romaner om Xana er fiktive versioner af virkelighedens største trusler. I bind to af tidsrejsesagaen, der udkom 31. maj, tager de unge hovedpersoner livtag med en tyran, der forsøger at bluffe sig til magten. Og ude i fremtiden møder de en gigantisk mutation af en drage – et skræmmende symbol på de klimaforandringer, der truer verden.


Hvis fremtidens mennesker kunne rejse tilbage til vores tid og advare om en katastrofe, der vil få ødelæggende konsekvenser for os alle sammen, hvordan skulle de så overbevise os? Og hvad ville der ske, hvis en gal munk kunne rejse baglæns i tiden og lave falske mirakler? Ville han blive modtaget i nutiden som en ny søn af Gud?


Dé spørgsmål – og mange flere – stiller Søren Juhler i sin XANAS BOG-fantasyserie, hvoraf bind to nu er klar til udgivelse med titlen MOLKS HÆVN.