30. AUGUST 2021For første gang i klubbens historie har man passeret medlemstallet 1.000. Det er det største antal medlemmer i klubbens snart 94-årige historie, og derfor er der stolthed og glæde hos klubbens formand Brian Hansen og den øvrige bestyrelse, samt hos sportschef/forretningsfører Martin Jensen

HØR INTERVIEW MED MARTIN JENSEN, KOMMERCIEL CHEF/SPORTSCHEF KØGE BOLDKLUBMedlem nummer 1.000 blev Anthony Haarsmaa fra klubbens U7 hold der blev behørigt fejret med bl.a. et flot diplom og en Capelli Sport trøje trykt med teksten ”Medlem nr. 1.000”.


Det var formand Brian Hansen, sportschef/forretningsfører Martin Jensen og Søren Larsen fra trænerstaben hos U7 der var til stede, da en ganske overrasket Anthony Haarsmaa mødte frem til træning – uanende at han pludseligt blev dagens midtpunkt på Køge Idrætspark.


Køge Boldklub har oplevet en medlemsmæssig stor fremgang de seneste år – specielt er det gået rigtigt stærkt med en fremgang på 300 medlemmer siden årsskiftet – og alene over 200 siden juli måned. Og der er tale om medlemsfremgang over hele linjen – lige fra veteranerne til de yngste årgange hos ”Børn til Bold”. Og det gælder for både drenge/mænd som piger/kvinder.


Plads til alle i Køge Boldklub

Milepælen med 1.000 medlemmer glæder formand Brian Hansen og sportschef Martin Jensen


”Det er fantastisk at se den fremgang vi har set det sidste lange stykke tid. I Køge Boldklub har vi plads til alle, uanset alder, køn, social status og evner som fodboldspiller. Alle skal have mulighed for at dyrke deres store interesse for fodbold og samtidig indgå i et godt fællesskab med andre ligesindede – og ikke mindst få muligheden for at udvikle sig som spiller. Så jo, det er en stolt formand og stolt bestyrelse der kan præsentere en boldklub i den størrelse”, siger de, der også glæder sig over at Køge Boldklub nu er med i Top 10 på antallet af medlemmer på Sjælland sigr formand Brian Hansen.


”Men vi stopper ikke her og hviler på laurbærrene. Der er fortsat plads til mange flere fodboldglade piger og drenge/kvinder og mænd i klubben – og vi har masser af arbejde foran os for at holde os ajour med situationen, så vi hele tiden kan tilbyde medlemmerne de bedste forhold på alle fronter”, slutter Brian Hansen.