20. SEPTEMBER 2021I sidste uge indgik alle partier i Køge Kommune et bredt forlig og underskrev budgetaftalen for årerne 2022-2025. I denne aftale var der også et tillægsforlig, der betød en millionindsprøjtning på 19,4 til færdiggørelsen af Køge Idrætspark. Det skriver HB Køge på deres hjemmeside

HØR INTERVIEW MED SØREN STORGAARD, BESTYRELSESFORMAND I HB KØGE...​Bestyrelsesformanden i HB Køge, Søren Storgaard, udtrykker stor glæde ovenpå nyheden omkring budgetforliget i Køge Kommune, der afsætter millioner til færdiggørelsen af Køge Idrætspark:


“Det her projekt blev sat igang for fem-seks år siden og jeg er utrolig glad for, at man nu har fået de sidste ting på plads, så man kan få færdiggjort Køge Idrætspark. Det her er fundamentet for, at vi kan skabe en yderligere platform for den udvikling, vi er inde i og sørge for, at klubben kan forsætte den rejse, den er ude på. Derudover betyder aftalen også meget for Køge by. Køge er et vækstcentrum og det betyder også, at hvis vi skal skabe yderligere aktivitet i byen, så er det uvurderligt, at vi får det her stadion. Vi kan få tiltrukket nogle større arrangementer, koncerter og internationale kampe på baggrund af den her nyhed. Køge er gået fra at være en provinsby til en regionshovedstad, og det udvikling forsætter kun med den her nyhed. Det er fundamentet for den rejse HB Køge er igang med, så enkelt kan det siges”