25. AUGUST 2021Spænd cykelhjelmen og sus afsted på cyklen, når Danmarks største cykelløb for børn, Kids Tour, kommer til Køge søndag d. 29. august

HØR INTERVIEW MED HENRIETTE MADSEN, GENERALSEKRETÆR I BØRNEULYKKESFONDEN...Kids Tour er Danmarks sjoveste cykelløb for børn i alderen 3-10 år, som lægger vejen forbi Køge d. 29. august, hvor vi laver den sejeste cykelfest med en masse sjove aktiviteter for hele familien. Ruten vil være ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der vil være forskellige distancer og starttider alt efter barnets alder.


Udover cykelløbet vil der hele dagen være en række aktiviteter på pladsen. Besøg fx Trafiklegepladsen og få dit eget, personlige cykelkørekort!


Skal dit barn være med til at trampe afsted på cyklen? Læs mere om Kids Tour og tilmeld dit barn på www.kidstour.dk


Praktisk info

Kids Tour finder sted d. 29. august 2021 på Søndre Havn ved Å-havnen. Pladsen åbner kl. 10.00


Det koster 75 kr. pr. barn at deltage. I billetprisen er der inkluderet et startnummer, en sej goodiebag, smagsprøver og andre lækkerier, et flot diplom og fri adgang til alle aktiviteter på pladsen.


Om Kids Tour

Kids Tour er en årlig, tilbagevendende begivenhed, der arrangeres i samarbejde med Børneulykkesfonden og Momentcph. Hyundai er hovedsponsor på cykelløbet. Formålet er at give børn i Danmark for at mærke en fælles glæde ved at røre sig, få motion og mærke suset og friheden på en cykel, og dermed få flere børn til at benytte cyklen, både som motionsform, men også som en helt naturlig del af hverdagens transport. Og det er et budskab som vi gerne vil være med til at sprede og bakke op om.


Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden og deres arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.