På søndag er det mors dag! Skal hun ikke have en tur i Tivoli?

Skriv om den bedste mor du kender og hvorfor hun fortjener at vinde (Du må også gerne nominere dig selv).


Der er 4 x entré + turpas på højkant. Vi offentliggør vinderen fredag morgen.


Deltag i konkurrencen via vores Facebook side


Billetterne vil være gyldige til Tivolis Sommersæson – altså til et besøg inden 25. september 2021. Tivoli er igen åben alle ugens dage – og tidsbestilling er ikke længere nødvendigt. Men negativ Corona test – eller Corona pas – skal fortsat fremvises i indgangen til Tivoli. Øvrigt: Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre.


-----


Tivoli er åben


Det er de færreste, som kan sige sig fri for ønsket om at få hverdagen tilbage, som den var engang, og årets sommersæson i Tivoli er et skridt hen imod netop det. Årets sæson byder på bl.a. på kørende forlystelser, et internationalt Scaryhouse med titlen Villa Vendetta, Michelin pop-up-restauranter, og ikke mindst et længeventet comeback for Fredagsrock senere på sommeren. Tivoli har nu åben alle ugens dage og gæsterne behøver ikke længere at bestille tid på forhånd.


Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere

Snart åbner de knirkende døre til Tivolis nye store millionsatsning, Villa Vendetta - Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Og når de går op, bliver det muligt for Tivolis gæster at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter. Historien går på, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra. Der er altså meget at glæde sig til og ikke mindst frygte, når Villa Vendetta åbner i løbet af sommersæsonen.


Restauranterne byder spisende gæster indenfor og Tivoli Food Hall inviterer til mad på terrassen

Der er masser af spisemuligheder i Tivoli, bl.a. det nyeste skud på Tivolis restaurantstamme, skaldyrsbistroen Figaro, mens Tivoli Food Hall også er åben igen. Et nyt burgereventyr starter i forlystelseshaven, når Gasoline Grill åbner i juni. Og i juli åbner både en ny anarkist-ølbar, samt restauranterne AOC fra København og KOKS fra Færøerne, begge med to stjerner i Michelin-guiden. Hver især laver de pop-up-restaurant i Det japanske Tårn. AOC fra d. 1. juni og KOKS fra den 17.07.21. Interessen er skyhøj, selvom menuerne ikke er identiske med dem fra restauranterne. Begge kokke lover dog, at gæsterne vil få et godt indblik i de to køkkeners filosofier, stil og råvaretilgang.


Fredagsrock, Lillefredag

Det er planen, at Fredagsrock vender tilbage senere på sommeren, hvis forsamlingsforbuddet tillader det. Programmet er endnu ikke fastlagt og vil blive bestemt efter, hvordan det går med restriktionerne, men en ting er sikkert, og det er, at Tivolis gæster endnu engang vil kunne høre fed musik i Tivoliomgivelser. Tivoli har allerede et internationalt navn i ærmet, som afsløres, når det bliver muligt at afvikle større koncerter.


40 events

Udover festivaler, forlystelser og fri leg byder Tivoli på særlige enkeltstående events henover hele. Gæsterne kan bl.a. se frem til eventet Hverdagens Helte i Tivoli, der laves i samarbejde med Hovedstadens og Tivolis eget Beredskab den 15. og 16. maj. Her kan gæsterne møde modige brandmænd og flotte brandbiler i alle størrelser, og ikke mindst opleve redningen af Pjerrot, der har forvildet sig op på et tag på tætteste hold. Bliver der brug for brandfolkene andre steder i byen, vil udvalgte udrykningskøretøjer dog forlade Tivoli. Udover Hverdagens Helte arrangementet løfter Tivoli løbende sløret for, hvad de tilsammen 40 event henover sommeren vil gå ud på.


Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner

Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner, og dette inkluderer også kravet om, at alle gæster fortsat skal fremvise en negativ test eller Covid-19 pas ved indgang til Tivoli. Gæsterne i haveanlægget slipper derfor løbende for at skulle fremvise Coronapas i løbet af deres dag i Carstensens Have, så fx et besøg på en af Tivolis restauranter vil opleves som før tiden med Covid-19, så længe afstands- og mundbindskrav overholdes.