MÅNEDENS ÈNERFordi vores region er fantastisk til at lave musikHver uge vælger vi en sang på Radio Køge, som vi kalder for "Månedens Éner". Det særlige ved denne sang er at det er lokale mennesker der står bag. Et samarbejde vi laver med MGK Køge.

Sangen bliver udvalgt efter at vi har modtaget en lille håndfuld på 3-4 kandidater, hver måned.

MÅNEDENS ÉNER // MAJ MÅNED: "IDA LILJA - Wrong with u"

Ida Lilja, er 24 år gammel og beskriver sig selv som et af de der (irriterende) mennesker som altid har vidst hvad hun ville med mit liv, lige siden hun begyndte til sang i førsteklasse.


"Til dagligt studerer jeg sang og musikproduktion på MGK Sjælland. Jeg er altså sangerinde og sangskriver og i samarbejde med producer Frej Darger, bringer vi vores take på hvordan popmusik med kant kan lyde. Når jeg skriver sange er det vigtigt for mig, at det er noget flertallet kan relatere til, noget de kan spejle sig i - hvad end emnet så skulle være", siger Ida Lilja.


Tracket “Wrong With You” handler om vigtigheden i at lade sig selv, og ikke andre, vurdere ens eget værd.


"Når jeg skriver tekster ønsker jeg at belyse de ting vi ikke snakker om - fordi det er svært, ubehageligt eller noget helt tredje. Dette såvel som andre ubesværede oplevelser, det kunne være følelsen af luft-let kærlighed. Mit mål er blot, at lytteren føler sig mødt og forstået - at ingen sidder alene og føler sig forkerte. Dette er selvfølgelig ambitiøst, men det er det jeg bestræber mig."