20. OKTOBER 2021Find din indre Harry Potter-nørd frem og mød de to Potter-eksperter Amalie og Nanna, som står bag den populære podcast Harry Pottcast, til liveshow i Køge Nord Sports Center

HØR INTERVIEW MED NANNA BILLE CORNELSEN​Hvis du elsker Hogwarts, husalfer, Hermione, hugtandsfrisbee´er og alt andet fra Harry Potter bøgerne, så læs med her!


KøgeBibliotekerne har invitereret Amalie og Nanna fra Harry Pottcast til Køge Nord Sports Center for at optage et liveshow til deres podcast, hvor de dykker ned i myterne i Harry Potter universet.


De vil, som vi kender det fra podcasten, diskutere og fortælle om små og store detaljer fra bøgerne, og diskussionen kommer helt sikkert vidt omkring ud fra kilder som Pottermore, Potter wiki m.m.


Alle deltagere kan bidrage til debatten med viden og undren. Desuden skal Køges største Potter-fan findes – Hvem bliver vinderen af den supersvære Harry Potter quiz, som Nanna og Amalie har med?


Om Harry Pottcast

Nanna Bille Cornelsen og Amalie Dahlerup Hermansen har lavet podcasten siden 2017, og hver uge gennemgår de et kapitel og dykker ned i karaktererne, temaerne og andre interessante emner.


De er begge to store fans af bøgerne på en helt igennem nørdet måde, der også kommer til udtryk i deres gennemgang af bøgerne, hvor deres indgående kendskab til forfatterskabet er svært at undgå at lægge mærke til.


Du kan lytte til programmet på eReolen, iTunes eller den podcast-app, du foretrækker.


Arrangementet henvender sig til unge og voksne Harry Potter fans.


(Pressemeddelelse)