16. AUGUST 2021Stevns Friluftsscene præsenterer "Spotlight" - En bella kærlighedshistorie pakket ind i kendte og elskede musicalhits, masser af amore og ikke mindst, showbusiness

HØR INTERVIEW MED SOPHIE JØRGENSEN ANDERSEN, PR-ANSVARLIG, STEVNS FRILUFTSSCENE


Stevns Friluftsscene blænder op for den helt nyskrevne musical "Spotlight", der hylder alt det bedste inden for musicalgenren. Musicalen er således spækket med masser af skøn musik og sang, en masse dejlige, skønne, farverige teaterkarakterer, lækker dans, masser af humor, sjov og spas, men også med plads til alvor og eftertanke, højakutelle indslag, masser af kærlighed og drama, og alt hvad der ellers hører til en stor musical.


Især kan musicalen prale af at præsentere et hav af kendte, elskede musicalhits fra musicals fra nær og fjern. Glæd dig således til et genhør, eller nyhør!, med sange fra store musicals som:"The Phantom of the Opera", "Les Miserables", "The Sound of Music", "Atlantis", "Skatteøen", "Sommer i Tyrol", "Wicked", "Rocky Horror Picture Show", "Landmandsliv", "Styrmand Karlsens Flammer" og mange mange flere.


"Spotlight" har premiere lørdag d. 4. september 2021 kl. 14:30 og spiller herefter:


Mandag d. 6. september kl. 19:30

Onsdag d. 8. september kl. 19:30

Torsdag d. 9. september kl. 19:30

Søndag d. 12. september kl. 14:30