14. April 2021Intet filter, intet bullshit – følelser, relationer, nærvær og refleksion fylder livet og albummet ’My Blood’, der udkom fredag den 26.marts 2021

HØR INTERVIEW MED CHRISTOPHER:Det er vores relationer, der er med til at definere, hvem vi er, og den vi bliver. – Og så er det refleksionerne over tilværelsen. De valg vi foretager os. Det vi vælger fra. Det vi vælger til samt livets tilfældigheder, der ligger grunden for sangene på Christophers femte studiealbum ’My Blood’.


Christopher var knap rundet 20 år, før han blev skudt fra Tårnby og direkte ind på den danske musikscene. Der var hits, udsolgte koncerter og overskrifter i stribevis, og siden da har han nærmest ikke set sig tilbage. Før nu. Albummet "My Blood" trækker nemlig en streg i sandet for Christophers liv og karriere. I arbejdet med det foregående album, Under the Surface, åbnede Christopher nogle døre i sin sangskrivning. Bag dem gemte sig en lyd med større vægt på fortællingen end på effekterne, og det er samme døre, han går ind af denne gang – denne gang træder han blot endnu længere.