Radio Køge Open Air 2018

Onsdag d. 29. august 2018 vil Radio Køge atter engang præsentere en perlerække af de artister du kender fra radioen. Her er det nemlig tid til Radio Køge Open Air, som laves i samarbejde med Køge Festuge.

Joey Moe:
Joey Moe er et af tidens største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Med kæmpehits som ʺSmukkest På En Søndagʺ, ʺMillionʺ og ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader. Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe træder ind på scenen. Senest har han udgivet den uofficielle VM fodboldsang ”Et lille land”
 
Skinz:
Skinz har taget hitlisterne med storm i 2017 med sangene ”Er Derude”, ”Jeg har en pige” og ”I min zone”, hvor sommerkjoler rimer perfekt på rom og cola. Og her i 2018 forsætter Skinz i samme kulørte rille med "Malibu" og den nye single ”Højre og venstre” feat. Ericka Jane. Skinz har vundet en Zulu Awards som Årets Nye Navn.

Pauline:
Hun er 20 år og fra Køge. Hun blev kendt i forbindelse med Jokerens hit "Kun os to" og nu har hun lige udsendt singlen "Dirtbag", der er inspireret af Wheatus hittet fra 2000 "Teenage Dirtbag".

Bro:
Han brød igennem med ”Hvor er du Bro?” men dette forår har han fået et endnu større hit med ”Sydpå”.
Sangen der er lavet til Paradise Hotel er det største hit der er blevet lavet som soundtrack til netop det program.
Bro har samtidig selv deltaget i programmet.
Han har desuden lovet at der kommer flere sommerhits fra ham.

Hjalmer:
Hjalmer har for nyligt startet den store Rasmus Seebach support-tour.
Og så kan han altså opleves til Radio Køge Open Air d. 29/8.
Hjalmer er søn af Kim Larsen og fik sit helt store gennembrud sidste år med sangen ”Hvis du går”.
Han har netop udsendt den nye single ”Samme fejl”.

Anna David:
Gennembruds hittet ”F..k dig” i 2005 blev startskuddet på en imponerende musikalsk karriere, hvor Anna David bliver ved med at overraske og udfolde sin enestående musikalitet. Musikalsk hører hun hovedsageligt hjemme i Pop og Soul genren. Med sin sprøde, smukke vokal har Anna David sunget sig ind danskernes hjerter med hits som ”Når en Engel sir’ farvel”, ”Den lille Pige”, ”Kun Hjertet Slår”, ”Tæt På”, ”Chill”, ”Fighter”, ”Brænder Mig”.Hendes imponerende bagkatalog indeholder både følsomme sange om svære emner og festlige up-tempo sange.
Hun har netop udgivet en ny EP samt singlen ”Sommerfuglen”.
 
 

Facts:
Arrangement: Radio Køge Open Air
Dato: Onsdag d. 29. August 2018
Sted: Køge Torv
Tidspunkt: Kl. 19:00 – 22:00
Entré: Gratis. Arrangementet er en del af Køge Festuge.

 
 
 
 
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222