Programmer / Podcast

Podcast

Her kan du streame en lang række af de interviews vi laver på Radio Køge.
 
 
FREDAG D. 21. JUNI: BESØG AF CASPER FRA KØGE FESTUGE
Vi brugte en fredag morgen på at varme op til dette års udgave af Køge Festuge. Det blev både til en snak om det spændende program og hvad det er der driver så mange frivillige til at få det til at lykkes...
 
FREDAG D. 14. JUNI: BESØG AF ANETTE HALLEV
Fredag d. 14/6 havde vi besøg af stifteren af Eftersøgningstjenesten Genforening, Anette H. Hallev, der er aktuel med bogen ”Når døre åbnes”.
Anette Hallev arbejder med at finde forsvundne personer, som mange kender det fra tv-programmer som Sporløs. Dog er det i virkeligheden et noget mere kompliceret arbejde, end som man ser det på tv...
 
FREDAG D. 7. JUNI: EVALUERING AF FOLKETINGSVALGET
Vi havde besøg af redaktør på DAGBLADET Køge, Katrine Wied, til en analyse af folketingsvalget 2019. Det blev bl.a. til en snak om hvordan de lokale profiler som f.eks. Henrik Sass Larsen og Jakob Mark havde klaret sig. (NB! Udsendelsen er fra før Henrik Sass Larsens sygemelding)
 
FREDAG D. 24. MAJ: BESØG AF SLADDERKONGEN
Efter 29 år på Se & Hør og før det også en karriere på Radio Køge, dengang det hele startede i 1987, laver Sladderkongen nu bl.a. blogs og podcast om alle de kendte. Det blev til en god snak om hvordan han gjorde Bendtner til Lord, om et pudsigt sammentræf for en af Radio Køges tidligere værter og meget mere...
 
FREDAG D. 3/5: BESØG AF AURA DIONE
Aura Dione er aktuel med singlen "Shania Twain". Vi tog testen "Hvilken country sanger er du?". Hør om vi ramte plet på hendes idol, Dolly Parton. Du kan også høre Aura spille sin nye single live og akustisk og så afslører hun også at hun kommer med til årets Radio Køge Open Air...
  
FREDAG D. 26/4: BESØG AF STRESSEKSPERT RIKKE MAJ THAUER
Rigtig mange danskere går ned med stress. Men er det pga. presset på arbejdspladsen, problemer i barndommen eller noget helt tredje ? Og hvad stiller man op for at komme på benene igen. Mød stressekspert Rikke Maj Thauer samt Thomas Johansen fra Køge, der flere gange har haft stress tæt inde på livet...
 
FREDAG D. 5/4: BESØG AF PEDE B.
Vi havde besøg af en af Danmarks bedste freestyle rappere, nemlig Pede B. Han fortalte om sin nye single "Lille ven" og så blev der selvfølgelig freestylet. Bl.a. i en rap vs. nyheds battle.
 
FREDAG D. 29/3: BESØG AF KATRINE WIED, REDAKTØR PÅ DAGBLADET KØGE
Hvordan bliver fremtidens avis ? Overlever den som papirudgave ? Og hvordan er det at følge sagen om Loyal To Familia som bl.a. har stærke rødder i Køge ? Hør det spændende interview med redaktøren på DAGBLADET Køge.
 
FREDAG D. 22/3: SPÆNDENDE HISTORIER FRA 2 LOKALE EJENDOMSMÆGLERE
Hør 2 ejendomsmæglere med stor erfaring fortælle om gode råd til salg/køb af bolig, sjove anekdoter fra branchen og de høje priser i København der også påvirker markedet i Køge
 
FREDAG D. 8/3: BESØG AF CHRISTOPHER
Christopher er aktuel med albummet "Under The Surface". Vi havde ham i studiet som fredagsgæst i Morgenritualet. Det blev bl.a. til "4 tilfældige spørgsmål" og en smålummer "Bagfra Quiz".
 
 
ONSDAG D. 6/3: BESØG AF ALEXANDER OSCAR
Det er gået rigtig stærkt for den 20-årige sanger, Alexander Oscar. Bl.a. har han spillet på en club i London, uden at vide at det var ham der var hovednavnet. Alexander Oscar er for tiden aktuel med singlen "Complicated" feat. SVEA.
(Problemer med lyden: Højreklik på videoen og vælg "Slå lyden til")
 
ONSDAG D. 23/1: BESØG AF THOMAS MADSEN FRA HUGO'S
Det var i år 30. gang at Køge Prisen, der er indstiftet af pengeinstitutterne i Køge, Køge Kommune, Køge Handel og Køge Onsdag blev uddelt. I år gik prisen til Thomas Madsen, indehaver af Hugo's Kælder i Brogade 19 i Køge. Køge Prisen er på 25.000 kr., en Køgehøne og en buket blomster...
(Foto: Sven Levandowski)
 
TORSDAG D. 17/1: BESØG AF KARL WILLIAM
Den populære popsanger Karl William er aktuel med singlen "Forfra". Han gæstede Camilla & Martin i Morgenritualet, bl.a. til en lille quiz...
 
FREDAG 4/1 2019: BESØG AF WAQAS & LENNY
Waqas & Lenny som er kendt fra Outlandish har lavet en rigtig ørehænger, nemlig den nye single "Us against the world". Den var de forbi studiet og præsentere og ikke mindst give en "halv" live udgave af.
 
 
MANDAG 5/11 NY FILM: I KRIG OG KÆRLIGHED
 
 
MANDAG 5/11 FOKUS PÅ STRESS:
Alt for mange rammes af stress. Undersøgelser viser at 70 % af alle danskere føler sig stresset på daglig basis og det kan have store omkostninger både for den enkelte og arbejdspladsen, Vi havde besøg af stressekspert, Rikke Maj Thauer...
 
FREDAG 6/7 BESØG AF KATO:
Kato er ude med den nye single "Motions". Han gæstede Morgenritualet hvor vi bl.a. legede "Gæt et beat" quiz, med en præmie der måske skulle have været mere gennemtænkt ? ;-)
(OBS! Hvis du kigger med på tlf. så husk at vende den vandret for optimalt billede)
 
 
MANDAG 18/6: BESØG AF ZIDIDADA
Zididada er ude med "Sommersang". Vi havde besøg af Jimmy Colding til en snak bl.a. om hvordan de kan holde fast i deres koncertpublikum igennem så mange år.
 
ONSDAG D. 13/6: BESØG AF EAGLE-EYE CHERRY
Eagle-Eye Cherry der i 90'erne hittede med "Save tonight" er tilbage. Denne gang med singlen "Streets of you". Han kiggede forbi studiet til en snak og ikke mindst et par akustiske numre.
 
ONSDAG D. 30/5: BESØG AF PAULINE
Den 20 årige Køge sangerinde, Pauline er klar med sin første single på engelsk. Hendes gennembrud kom i forbindelse med Jokerens "Kun os to", som hun sang på. Pauline gæstede studiet hvor vi bl.a. kunne afsløre at hun kommer til dette års Radio Køge Open Air.
 
FREDAG D. 25/5: BESØG AF DITLEV
Han hitter for tiden med sangen "Byen er for lille". Om det at bo ret tæt på sin eks kæreste og de udfordringer det kan give. Ditlev er 25 år og bor i København. 
 
TORSDAG D. 24/5: BESØG AF BENJAMIN RIHAN
Et nyt ungt stjerneskud på den danske pophimmel; Benjamin Rihan gæstede studiet. Han er for tiden aktuel med singlen "Fantasi" som han også spillede live og akustisk.
 
 
ONSDAG D. 16/5: CASPERS KAMP MOD KILOENE
Casper Ahlehoff fra Lille Skensved har smidt 35 kilo på 6 måneder. Han gæstede os til en snak...
  
ONSDAG D. 9/5: BESØG AF ANNA DAVID:
Anna David gæstede Radio Køge i anledning af hendes nye single og som optakt til at hun skal optræde til Radio Køge Open Air senere på sommeren...
 
MANDAG D. 16/4: BESØG AF LISBETH ZORNIG & MIKAEL LINDHOLM
Forfatter parret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, der også danner par privat, er aktuel med sidste bog i deres trilogi. En bog hvis dramatiske handling bl.a. udspiller sig i Køge. Her kan du høre hvordan det lød, da de gæstede os.
 
FREDAG D. 13/4: BESØG AF PILFINGER
Pilfinger (Kendt fra Djämes Braun" er ude med sin nye single "Dræber mig". Her i interviewet kan du bl.a. høre hvem der er den hemmelige "gæst" på sangen...
 
ONSDAG D. 4/4: BESØG AF WAQAS
Efter at Outlandish sidste år gik hver til sit, har Waqas arbejdet på sin solo karriere. Nu er han aktuel med singlen "Might not be right" og den kom han i studiet og præsenterede...
 
MANDAG D. 26/3: BESØG AF RASMUS SEEBACH
Rasmus Seebach er aktuel med singlen "De værste bedste år" fra albummet "Før vi mødte dig". Samtidig nærmer 10 års jubilæet for hans store gennembrud sig. Det fik vi en snak om da Rasmus Seebach var på besøg i Morgenritualet hos Amanda & Martin...
 
FREDAG D. 9/3: BESØG AF BARBARA MOLEKO
Fredag morgen havde vi besøg af sangerinden Barbara Moleko, Hun har 2 albums i bagagen og sandsynligvis et 3. på vej. Herudover er hun aktuel med singlen "Gadedreng" og ikke mindst en akustisk turné, der bl.a. bragte hende forbi Tapperiet i Køge torsdag d. 8/3. Hør interviewet her inkl. en akustisk version af den nye single.
 
TIRSDAG D. 6/2: BESØG AF TIM SCHOU
Tim Schou fra Store Heddinge, vandt det danske melodi grand prix i 2011. Siden da har han bl.a. levet som hjemløs i bl.a. USA og har gang i en masse ny musik. Bl.a. singlen "Altar" som han kom og præsenterede. Tim Schou skal også være opvarmning for Barbara Moleko på hendes kommende turné, der bl.a. bringer dem forbi Tapperiet i Køge.
 
MANDAG D. 5/2: FÅ DIG DOG ET JOB !
Hør eller genhør Amanda og Martins interview, med forfatter og foredragsholder Camille Hammerich. Camille er bl.a. aktuel med bogen "Få dig dog et job" som handler om at forebygge stress før det rammer.
 
ONSDAG D. 24/1: GODE RÅD TIL HUNDEADFÆRD
Hvis din hund er begyndt at stjæle fra bordet eller ikke vil komme når du kalder... så er der her nogle gode råd fra en ekspert. En rigtig spændende og hyggelig hunde snak ! 
 
MANDAG D. 15/1: OPTIMISTEN HENRIK MATHIASEN
Mandag d. 15/1 havde Morgenritualet besøg af Henrik Mathiasen, bedre kendt som "Optimisten". Som her kommer med nogle simple råd til hvordan man med sine tanker, kan ændre sit negative fokus til det positive
 
FREDAG D. 22/12: MICHAEL OLESEN
Fredag d. 22/12 julehyggede årets "Vild med dans" vinder Michael Olesen med os, i 2017´s sidste udgave af juleritualet. Det blev både til papirs klip, dans om juletræet og en "Vild med dans" Battle. Tag en lytter!
 
TORSDAG D. 21/12: MARK LE FEVRE
Torsdag d. 21/ 12 gæstede komiker Mark le Fevre Juleritualet, til en god omgang julehygge, snak om 2018 samt det store "Livs spørgsmål" skal man spise and eller flæskesteg juleaften. Tag en lytter! :)
 
ONSDAG D. 20/12: JULIA SOFIA
Onsdag d. 20/12 gæstede youtube stjernen Julia Sofia Juleritualet, til en snak om Youtube, "Vild med dans" tiden og selvfølgelig en god omgang julehygge. Tag en lytter! :)
 
TIRSDAG D. 19/12: IDA CORR
Fik du ikke lyttet med, da Ida Corr gæstede Juleritualet til en dejlig omgang julehygge + klip? Så kan du tage en lytter lige her! ;)
 
MANDAG D. 18/12: MARIE STÆRKE
Mandag d. 18/12 gæstede Køges kommende borgmester Marie Stærke juleritualet, til en god omgang julehygge og en snak om hvordan det er, at skulle vende tilbage til borgmesterposten efter 4 år. Tag en lytter!
 
FREDAG D. 15/12: JACOB MARK
Fredag d. 15/ 12 gæstede køgedreng og gruppeformand for SF, Jacob Mark juleritualet. Det gjorde han til en god omgang julehygge og snak om hans komet karriere inden for dansk politik. Tag en lytter!
 
TORSDAG D. 14/12: HJALMER
D. 14/12 gæstede Hjalmer Juleritualet til en snak om hans helt vilde år 2017, hvor han fik sit endelige gennembrud! Der blev også plads til et lille nummer på guitaren + en masse jule gøjl! Lyt med! :)
  
ONSDAG D. 13/12: HUGO HELMIG
Onsdag d. 13/12 gæstede Hugo Helmig Juleritualet til en snak om hans kommende album, samt et vildt år 2017 og selvfølgelig en god omgang julehygge. Tag en lytter! :)
 
TIRSDAG D. 12/12: FLEMMING CHRISTENSEN
Tirsdag D. 12/12 gæstede afgående borgmester Flemming Christensen "Juleritualet", til en god omgang julehygge + en snak om hans sidste 4 år som borgmester, og hvordan det er nu, at skulle give den post videre. Tag en lytter! :)
 
MANDAG D. 11/12: CARPARK NORTH
Mandag d. 11/ 12 gæstede Carpark Noth Juleritualet, til en god omgang julehygge + snak om deres nye album "Hope". Tag en lytter!
 
FREDAG D. 8/12: PAGE FOUR
Fredag d. 8/ 12 gæstede Pelle og Jonas fra Page Four Juleritualet, til en masse julehygge og en god omgang sang battle! Tag en lytter!
 
TORSDAG D. 7/12: LISBETH ZORNIG ANDERSEN I JULERITUALET
Lisbeth Zornig Andersen, gæstede torsdag D. 7/12 juleritualet, til en god omgang julehygge, med papirs klip og jule- quizbattle + snak om hendes nye børnebog "Hemmeligheder". Tag en lytter!
 
ONSDAG D. 6/12: JOHNNY DELUXE I JULERITUALET
Onsdag D. 6 / 12 havde vi Johnny Deluxe på besøg i juleritualet, hvor vi bl.a. quizzede dem i 00´er hits + klippe klistrede en dejlig masse julegøjl til træet. Tag en lytter!
 
TIRSDAG D. 5/12: EMMELIE DE FOREST I JULERITUALET
Tirsdag d. 5/12 gæstede eurovision vinder Emmelie De Forest Juleritualet, til en snak om hendes nye single "Sanctuary" og tiden efter Melodi Grand Prixet. Derudover blev hun udfordret godt af Martin i et slag "Grand Prix jeopardy."
 
MANDAG D. 4/12: GUSTAV I JULERITUALET
Mandag 4/12 gæstede Gustav i juleritualet, til en snak om bl.a. hans fordrag "F*ck janteloven" og hans virksomhed fitness.nu. Derudover blev han også udfordret i en omgang Jeopardy. Tag en lytter!
 
 
FREDAG D. 1/12: BURHAN G & FRIDA BRYGMANN I JULERITUALET
Burhan G & Frida Brygmann har lavet en julesang der hedder "Tinka" og som samtidig er titelmelodien til TV 2´s familiejulekalender "Tinka´s Juleeventyr". Vi legede bl.a. jule jeopardy. Lyt med her :-)
 
MANDAG D. 9/10: MARTIN JENSEN
Besøg af dj og producer med stor succes i udlandet; Martin Jensen.
 
 
TORSDAG D. 17/8: SANNE SALOMONSEN
Besøg af Sanne Salomonsen i anledning af den nye single "Livets Træ" samt hendes nye job som dommer i X-Factor.
 
FREDAG D. 21/7: PERNILLE AALUND & KIM BOYE
Jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati.
Kim Boye og Pernille Aalund mødte hinanden i en voksen alder. Bag dem har de begge flere hold børn og en masse erfaringer omkring køn og kærlighed. Det holder de nu foredrag om. Her kan du høre hvordan det lød, da de gæstede Radio Køge...
 
FREDAG D. 23/6: SCARLET PLEASURE
Scarlet Pleasure. Et megapopulært navn både i radioen og på scenen. De er aktuelle med singlen "Limbo" og gæstede i den forbindelse Radio Køge.
 
FREDAG D. 9/6: PAGE FOUR
Danmarks populæreste boyband pt. Page Four er aktuel med den nye single "Flyve". 50 % af gruppen gæstede studiet, bl.a. også til en snak om at de skal gæste Køge Festuge for 3. år i træk.
 
FREDAG D. 2/6: BRYLLUPSPLANLÆGGER HEIDI NOER-HVARRE
Det er sommer og sæson for bryllupper. Få et spændende indblik i forskellige typer af bryllupper og meget mere når vi taler med Heidi Noer-Hvarre der er fra Strøby, men som planlægger store og små bryllupper i hele Danmark.
 
FREDAG D. 26/5: AURA
Sangerinden Aura gæstede Radio Køge i anledning af hendes nye album "Can´t steal the music". Det blev også til et unplugged nummer i studiet.
  
FREDAG D. 19/5: LÆGER UDEN GRÆNSER, PERNILLE BASBALLE
Når Læger uden Grænser går på gaden søndag den 28. maj for at samle ind til nødstedte mennesker verden over, går flere af Stevns’ og Køges borgere med. Den lokale indsats er uvurderlig for lægerne og sygeplejerskerne i de kriseramte områder. Vi havde besøg af Pernille Basballe fra Læger Uden Grænser Stevns & Køge...
 
FREDAG D. 5/5: FREMTIDS PETER
Fremtids Peter kendt for bl.a. Linse Kesslers talkshows, gæstede os. Bl.a. til en snak om hvorfor disse shows har så stor succes og om en USA tur som Peter har været på, hvor han havde spørgsmål fra helt almindelige danskere med til helt almindelige amerikanere.
 
FREDAG D. 7/4: CHRISTOPHER
Fredag d. 7. april var det Christopher der kiggede forbi til en snak om bl.a. singlen "Naked" som han også sang live i studiet.
 
FREDAG D. 24/3: KATO
Kato i studiet til en snak om drømmene om at erobre udlandet med singlen "Show you love" og ikke mindst et 10 års jubilæum for den succesfulde dj og producer.
 
   
FREDAG D. 17/3: NIK & JAY
Nik & Jay i studiet til en snak om de kommende indendørs arena koncerter der bl.a. bringer dem forbi Royal Arena og Næstved. Og så afslører de også at der er ny musik på vej...
 
   
FREDAG D. 10/3: NOAM HALBY FRA JOHNNY DELUXE
Johnny Deluxe er tilbage med den nye single "Systembolaget". Martin Andersen havde besøg i studiet af forsanger Noam Halby bl.a. til en snak om hvad det er de har med Sverige...
 
 
FREDAG D. 3/3: LISBETH ZORNIG ANDERSEN
Lisbeth Zornig Andersen voksede op på børnehjem, men blev siden kendt som formand for Børnerådet og for sin selvbiografi ”Zornig – vrede er mit mellemnavn”. I DR-dokumentaren ”En barndom i helvede” opsøgte hun sin fortid og stillede de voksne spørgsmål om, hvorfor de lod omsorgssvigtet stå på.
 
 
FREDAG D. 24/2: GRETHE AHRENSBACH
Grethe Ahrensbach har et helt unikt tilbud til vordende brudepar fra hele verden. På kanten af en UNESCO verdensarv i en 850 år gammel kirke tilbyder Grethe både kirkelige og borgerlige vielser.
 
 
 
FREDAG D. 17/2: JULIE BERTHELSEN
Julie Berthelsen var vores fredagsgæst d. 17/2. Hun fortæller om sin nye musik, at være blevet mor og hendes meget personlige blog.
 
 
FREDAG D. 10/2: NABIHA
Nabiha, der både er aktuel med ny single og som dommer i Danmark Har Talent, gæstede os fredag d. 10. februar. Hun fortalte også lidt om sine musikalske planer for 2017.
 
 
 
FREDAG D. 3/2: KISSER, ÆDRU ALKOHOLIKER
Den seneste sundhedsprofil fra Køge Kommune viser, at op imod 8.000 i Køge Kommune har et alkoholproblem, og blandt dem giver ca. 2.000 udtryk for at de godt kunne tænke sig at gøre noget ved det. Derfor kører der en "Respekt" kampagne, som skal hjælpe med at sætte fokus på mulighederne for hjælp og behandling.
Vi havde besøg af den nu ædru alkoholiker, Kisser.
 
 
 
FREDAG D. 27/1: JESPER BETAK LUND
Den amerikanske valgkamp har aldrig været så vild og utæmmelig som i 2016. Hvad var det der skete? Hvad kommer der til at ske nu, når Donald Trump er indsat som USA’s 45. præsident ? Vi havde besøg af Jesper Betak Lund der fortalte om sine oplevelser med valgkampen på gadeplan i Virginia for Hillary Clinton.
 
 
 
FREDAG D. 20/1: MONICA KROG-MEYER
Besøg af en stemme vi alle kender. Hun er for nylig gået på pension fra DR efter 42 år. Men det betyder bestemt ikke at den kendte radiovært og forfatter, Monica Krog-Meyer ligger på den lade side.
 
 
FREDAG D. 13/1: KATRINE WIED, REDAKTØR DAGBLADET KØGE
Fredag d. 13. januar var det redaktør på Dagbladet Køge, Katrine Wied der kiggede forbi studiet. Vi talte bl.a. om året der gik og året der kommer i Køge. Med emner som stormflod, kommunalvalg og rejsegilder var der nok at gå i dybden med...
 
 
 På fredag d. 20. januar får vi besøg i studiet af Monica Krog Meyer.
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222