Programmer / Podcast / Podcast Kommunalvalg

Podcast Kommunalvalg

FREDAG D. 17/11
Podcast: 4 borgmester kandidater
Vi har sat 4 borgmesterkandidater i Køge stævne til en snak om aktuelle emner, lige inden valget. Emner som bandekrig, slidte bygninger og lytternes spørgsmål kan du bl.a. høre. Så gider du ikke gå til vælgermøde kan det være her du bliver klogere. De 4 kandidater i indslaget er Flemming Christensen (C), Thomas Kielgast (F), Marie Stærke (A) og Mette Jorsø (V). Programmets værter er Katrine Wied fra Dagbladet og Martin Andersen fra Radio Køge.
 
FREDAG D. 10/11
Podcast: Kommunalvalg i Køge - Kandidaterne med magten
Så er vi klar med 3. afsnit af vores podcast om kommunalvalget 2017 i Køge. Vi har denne gang inviteret 3 af de kandidater der kan være "tungen på vægtskålen" ved kommunalvalget i Køge 2017. Men hvem vil de egentlig pege på ? Har de overhovedet besluttet sig ? Og kan man egentlig regne med at et blåt parti peger i blå retning og ligeså at et rødt parti peger rødt ?
I studiet er Bent Sten Andersen, spidskandidat for Dansk Folkeparti - Niels Rolskov, spidskandidat for Enhedslisten og Jeppe Lindberg, spidskandidat for Liberal Alliance i Køge.
 
 
FREDAG D. 3/11
Podcast: En tur i Køge Centrum - Hvad stemmer Køgenserne ?
Så er vi klar med 2. afsnit af vores podcast om kommunalvalget 2017 i Køge. Denne gang har vi været en tur på Køge Torv og Strædet i Køge for at møde vælgerne. Kan vi allerede nu få et lille indblik i hvad vej den politiske vind blæser ?
 
FREDAG D. 27/10
Podcast: Kommunalvalget i Køge... En sand gyser
Det bliver en sand valggyser i Køge. Alt står åbent og mange kæmper om borgmester kæden. Katrine Wied, redaktør på Dagbladet Køge og Martin Andersen fra Radio Køge laver i alt 4 podcast op til valgdagen. I denne første udgave får du det store overblik, når vi gennemgår Katrine Wieds analyse af valget som det ser ud indtil videre...
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222