Info / Reklamer

Reklamer

 
JA TAK ! JEG VIL GERNE KONTAKTES MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD:
 
 
 
Mange virksomheder, foreninger mv. har gennem årene haft stor succes med Radiospot på Radio Køge - og kunderne vender tilbage igen og igen.
 
Radiospot er iflg. medierådgivere det bedste alternativ til traditionel avisannoncering. Med Radiospot opnår du direkte kontakt til lytterne, der hører dit Radiospot flere gange, og dermed skaber du en unik interesse for dit produkt/budskab.
 
Kontakt vores salgsafdeling og hør hvad vi kan gøre for dig.

Radio Køge hører til en af landets mest aflyttede radiostationer i forhold til antal indbyggere, hvor en meget stor del af den voksne befolkning i sendeområdet lytter med.
 
Jobspot - Den direkte vej til din nye medarbejder.

Mange har allerede fundet deres nye kollega via jobspot på Radio Køge.
Få et godt tilbud og kom i æteren indenfor de nærmeste par dage.

Bliv sponsor eller køb en event!

Du kender sikkert sloganet "Kendt for god service" eller "Forstand på boligmarkedet". Disse slogans er blevet kendt i lokalområdet fordi virksomhederne har kørt en god markedsføring på Radio Køge som programsponsorer.
 
Din virksomhed kan også blive sponsor på et program. Dette er en optimal måde at synliggøre din virksomhed uden for reklameblokken.
 
Du kan også være med til at skabe en sjov event for Radio Køges lyttere hvor vi i samarbejde finder på en sjov konkurrence der samtidig giver god reklame for din virksomhed. Og begge dele er til yderst attraktive priser.
 
 
Kontakt vores salgsteam:
 
Martin Andersen, events / Radio Køge
Tlf. 56362441
 
Jan Gløet, salgschef Dagbladet / Køge Onsdag / Radio Køge
Tlf. 56671208
 
Laila Andersen, radiospots generelt
Tlf. 56671213
 
Radio Køge | Astersvej 23 B, Køge - DANMARK | Tlf.: 56655222