Scarlet Pleasure varmer op til DRUK i Nordisk Film Biografer Køge

9. SEPTEMBER 2020Inden længe er der premiere på filminstruktør Thomas Vinterbergs nye film DRUK med blandt andre Mads Mikkelsen i hovedrollen.

HØR INTERVIEW MED LENNART ANDERSSON, BIOGRAFCHEF NFBIO KØGE:


Når det populære popband Scarlet Pleasure går på scenen i Nordisk Film Biografer Imperial den 14. september klokken 18, får de selskab af filmens instruktør Thomas Vinterberg, som præsenterer filmen for biografgæsterne. Arrangementet live-streames samtidig ud til en række andre Nordisk Film Biografer, så hele landet får mulighed for at opleve et af Danmarks helt store bands i en tid, hvor covid-19 ellers har sat en stopper for mange live-koncerter.


Nordisk Film Biografer Køge er en af de biografer, som den 14. september inviterer gæsterne til denne særlige forpremiere, hvor de først kan opleve Thomas Vinterberg og bagefter Scarlet Pleasure direkte fra Imperial i København.


Scarlet Pleasure har skrevet titelnummeret til DRUK, som allerede har høstet international anerkendelse og spås at blive en af årets største danske film. Bandet optræder bl.a. med nummeret WHAT A LIFE for at sætte gæsterne i den helt rigtige stemning, inden der blændes op for det store lærred.


Unik koncertoplevelse i biografens sikre rammer

Ideen om Scarlet Pleasure i biografen var oplagt for Nordisk Film Biografer, som så en anledning til at samle to store kulturelle oplevelser - film og koncert - i biografens corona-sikre rammer. Nordisk Film Biografer Køge har de seneste måneder oparbejdet god erfaring med at huse biografgæster i sikre rammer og står nu klar til også at levere en musikalsk oplevelse. "Vi glæder os til at byde vores gæster velkomne til en helt unik aften," siger biografchef Lennart Andersson.


"Når man har så oplagt en mulighed for at vise ikke bare en fantastisk film, men også et fantastisk band, var det helt oplagt for os at spørge Thomas Vinterberg og Scarlet Pleasure, om de ville optræde sammen hos os. Dels fordi de klæder hinanden så godt fra filmens univers, og dels fordi vi altid sigter efter at give vores gæster en stor biografoplevelse. Her kan vi udvide filmoplevelsen med en stor musikalsk oplevelse," siger Michael Sørensen, Head of Marketing & Film i Nordisk Film Biografer.