11. AUGUST 2021Køge Kunstrute løber af stablen lørdag den 14. august og søndag den 15. August 2021 - begge dage fra klokken 10 til 16.

HØR INTERVIEW MED SØREN HEIDEMANN, FORMAND FOR KØGE KUNSTRUTE​- Også i år kan I komme helt tæt på kunsterne og værkerne, når det for 12. gang er tid til Køge kunstrute. Områdets kunstnere slår dørene op til værkstedet, så det er muligt at følge med i processen, når en klump ler, et stykke drivtømmer eller et blankt lærred bliver til et nyt værk. Under Køge Kunstrute kan I besøge atelier, udstillinger og arbejdende værksteder, hvor I kan blive inspireret af de forskellige arbejdsmetoder, inspirationskilder og få en snak med kunstnerne, lyder det fra arrangørerne. Det skriver SN.dk.


- Undervejs kan I også følge de mange dygtige kunstnere, få en unik oplevelse og mærke inspirationen, der fylder værkstederne og atelier, mens I fascineres af finurlige figurer, smukke malerier, skulpturer og grafiske strege, lyder det videre.


I 2021 deltager 29 kunstnere fordelt på 12 adresser i Køge-området, hvor der skabes alt fra malerier og smykker til keramik og pileflet.


Se hvor der er åbne døre på Kunstrutens hjemmeside på www.kunstruten.com.