8. OKTOBER 2020Som altid er uge 41 sat af til spændende smagsoplevelser i Køge, når ni restauranter byder inden for til Smag på Køge

HØR INTERVIEW MED JENS BRUNK, RESTAURANTCHEF HOS RIB HOUSE I KØGE...


I løbet af hele ugen vil de deltagende restauranter tilbyde hver sin særligt sammensatte tre-retters menu, som kun kan fås denne ene uge.


Det sker i forbindelse med Ugeavisen Køges arrangement, Smag på Køge, hvor restauranterne udfordrer sig selv ved at invitere gæsterne inden for til en menu bestående af tre retter til en enhedspris på 215 kroner.


Igennem hele ugen venter der altså smagsoplevelser af høj kvalitet, og det bliver altså til samme lave pris i alle restauranter.


Med i Smag på Køge-ugen er Cafe Sapore, Duevangs Deluxe, Restaurant Limone, Rib House Køge, Jenners Dockside, Odd Fellowgaarden, Restaurant Arken, Hotel Niels Juel og Bossa Nova.


Husk at bestille bord på forhånd og bemærk, at mens Smag på Køge varer fra mandag den 5. oktober til søndag den 11. oktober 2020, så kan der være enkelte lukkedage i perioden hos nogle af de deltagende restauranter.


Læs mere her