28. SEPTEMBER 2021Nu findes der et nyt "træningshold", hvor det ikke handler om at holde pulsen oppe og gnave gulerødder for at få det lidt bedre med sig selv.

HØR INTERVIEW MED BENTE GYLDELSØ...Mange af os kender det jo godt. Man burde bevæge sig lidt mere. Eller hvis jeg da bare kunne lade være at proppe alle de usunde ting i munden hele tiden og også gå tidligere i seng. Men så har Bente Gydelsø fra Gymnastikforeningen Køge Bugt et godt tilbud til dig og mig. Et nyt "træningshold", hvor det ikke handler om at holde pulsen oppe og gnave gulerødder for at få det lidt bedre med sig selv. Det skriver DAGBLADET Køge.


Det er et forløb, hvor man får bevæget sig og prøvet nogle forskellige øvelser af. Men først og fremmest får man trænet de dårlige vaner.


- Det er et træningshold, men ikke et slankehold. Det kan lige så vel være, at vi bare går en tur. Men først og fremmest er det et hold for dem, der gerne vil i gang, aldrig har trænet eller måske ikke har været aktive i mange år, siger Bente Gyldelsø, som er "træner" på holdet You Turn, som gymnastikforeningen sætter i gang i oktober. Og her bliver der mulighed for at prøve lidt forskellige træningsformer af.


Holdet mødes første gang den torsdag den 7. oktober i hallen på Ellemarkskolen. Tidspunkt og tilmelding til You Turn kan findes på Gymnastikforeningen Køge Bugts hjemmeside: koegebugt.dk/you-turn.