7. OKTOBER 2021Dansk Folkeparti har valgt at stå udenfor delaftalen omkring en videre udvidelse af Køge Idrætspark. "Det er ikke fordi vi ikke kan unde, at kommunen får et flot og færdigt stadion, men vi mener at timingen i dette projekt er skandaløs", skriver de i en pressemeddelelse.

Foto: www.koege.dk


Udvidelsen af stadion skal stå færdig i 2025. Dette for at huse nogle indledende kampe i EM i fodbold for kvinder. Der er dog fortsat ingen garanti for at dette event overhovedet kommer til Danmark. Buddet fra DBU skal først ligge hos UEFA i august 2022, sammen med bud fra andre lande. Kommunen vil nu stå overfor nogle store ekstraordinære udfordringer, for at sikre den helt basale velfærd. Disse kunne være undgået.


Med en samlet finansiering på godt 120 millioner, belastes den kommunale anlægsramme nu markant frem mod 2025. Det samme gør anlægsloftet. Det gør det langt sværere at nå i mål med de nødvendige byggerier, såsom skoleudvidelser, daginstitutioner, modernisering af plejehjem og forbedring af rammerne for kommunens handicappede borgere.


Det skriver DF Køge altså i en pressemeddelelse. Vi ringede og fik en snak med spidskandidat, Bent Sten Andersen...