27. SEPTEMBER 2021Hele 71 procent af de adspurgte i en ny Epinionundersøgelse mener, at sjællandske lokalpolitikere taler for meget udenom i debatterne, mens godt halvdelen ligeledes mener, at der er for mange afbrydelser og mundhuggeri

HØR INTERVIEW MED KEN KRISTENSEN, SPIDSKANDIDAT, VENSTRE KØGE...
Hos Venstre i Køge kan man umiddelbart ikke genkende billedet af, at lokalpolitikerne jævnligt afbryder hinanden under debatter. Til gengæld kan gruppeformand og spidskandidat Ken Kristensen godt acceptere præmissen om, at politikerne kan være lidt for gode til at tale udenom.


- Man kan godt høre, at når nogen stiller konkrete spørgsmål om noget, som politikerne ikke kan honorere, så kommer der en eller anden overordnet forklaring på det, uden at det bliver konkret. Den kan jeg godt købe ind på til en vis grad, siger Venstre-politikeren.


Borgmester Marie Stærke (S) kalder undersøgelsens konklusioner »nedslående.« - Det er noget, som vi politikere skal tage til os. Men når det er sagt, må jeg indrømme, at jeg ikke synes, at det står så slemt til i Køge. Langt hen ad vejen synes jeg, at vi er gode til at holde en ordentlig tone. Det handler også om, at vi skal sige fra, hvis der kommer personlige angreb for at beskytte hinanden, siger hun.


Det skriver DAGBLADET Køge.