28. JANUAR 2021Connect Køges Nytårskur 2021 måtte i år aflyses grundet corona, men det forhindrede ikke Connect Køge i at fejre den ekstraordinære indsats med prisuddelingen ”Made in Køge”.

Fotograf: TT-film Tobias Thomas

HØR INTERVIEW MED ALLAN MUNCH, DIREKTØR I CONNECT KØGE...


I kølevandet på coronaen følger nedlukninger og forsamlingsforbud, og det har gjort det umuligt for Connect Køge at afholde deres nytårskur. En nytårskur, hvor hele Køge kommunens erhvervsliv skulle fejres, og hvor de fem priser ”ILoveMyjob”, ”ILoveMyTeam”, ”ILoveKøge”, ”Iværksætterprisen” og ”Eksportprisen” under titlen ”Made in Køge” skulle uddeles.


Det har dog ikke sat en stopper for, at Connect Køge i det små nu har fejret vinderne hver især. Med balloner, en stor, lækker kage og en flot pris tog direktør for Connect Køge, Allan Munch, nemlig rundt og overraskede vinderne og fejrede dem virtuelt.


- Den oprindelig plan var, at vi ligesom sidste år ville hylde vinderne af de fem priser under vores nytårskur. Det går bare desværre ikke i en coronatid som denne, og derfor har vi måtte aflyse nytårskuren. Det skulle dog ikke gå ud over de dygtige vindere. Vi ville simpelthen fejre dem og bringe de gode historier om ambition og passion frem i lyset. Historier som vi alle kan bruge som inspiration til at komme igennem denne mørke coronatid. Derfor fik vi den idé, at vi ville tage rundt og overraske vinderne for at give dem deres velfortjente skulderklap og fejre dem virtuelt, fortæller direktør Allan Munch.


Priserne kom ud i regn og blæst - og med flyvende balloner – til vinderne. Resultatet af rundturen blev efterfølgende vist frem over fem dage på Connect Køges Facebook side, så alle kunne være med til at give de fem glade vindere et virtuelt ”high five”.


Vinderne af priserne

Under hver pris var et stærkt felt af fire nominerede kandidater. Vinderen blev fundet på baggrund af en offentlig afstemning på Connect Køges hjemmeside og en jury bestående af erfarne erhvervsfolk.


ILoveMyJob-prisen blev uddelt i samarbejde med Hammershus Bageri til Dennis Nielsen fra Din tøjmand med begrundelsen: Dennis Nielsen har en fantastisk energi. Han brænder for at give god service og bruger altid den ekstra tid på at hjælpe kunderne, så alle går fra butikken med en god oplevelse.


ILoveMyTeam-prisen blev uddelt i samarbejde med Neoplast til til Nystrup & Øskov med begrundelsen: Tanja Nystrup og Dorte Øskov er et power-team, der virkeligt formår at byde deres kunder velkomne i deres butikker og online univers. Og så yder de et stort bidrag til et levende handelsmiljø i Køge.


ILoveKøge-prisen blev uddelt i samarbejde med Sparekassen Sjællad-Fyn til Projekt Ren Strand med begrundelsen: Projekt Ren Strand er et nytænkende koncept, som både er bæredygtigt og involverer Køges borgere i at tage hånd om naturen. Og så sender de, de bedste signaler til unge som går med ideer med et grønt fokus.


Iværksætterprisen blev uddelt i samarbejde med Addere Revision til Bibiana med begrundelsen: På under to år har Mohamad Abou Kachbeh udvidet madhuset Bibiana i Borup til det firedobbelte areal. Det er nemlig ikke bare mad, som Mohamad tilbyder, men en lille ferie fra hverdagen.


Eksportprisen blev uddelt i samarbejde med Grafisk Center Køge til Dana Lim med begrundelsen: Med hovedsæde i Køge er Dana Lim førende lim-, fugemasse- og spartelproducent i Skandinavien. Siden slutningen af 80erne har deres eksportmarked haft konstant fremgang. Samtidig udvikler de løbende deres grønne profil.


Fik man ikke set prisoverrækkelserne med de glade vindere på Connect Køges Facebook i sidste uge, har man nu mulighed for at se det hele på Connect Køges YouTube kanal.